• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

    Αυτός είναι ο πιο σεσημασμένος ανήλικος κακοποιός της Ελλάδας

    Συνελήφθη 17χρονος που είχε διαπράξει σωρεία ληστειών, κλοπών ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας αστυνομικών....


    Σύμφωνα με το thebest.gr, σε βάρος του ανηλίκου εκκρεμούσε και ένταλμα βίαιης προσαγωγής της Α’ Ανακρίτρια Πατρών για ληστεία που είχε διαπράξει.
    Ο 17χρονος συνελήφθη σήμερα από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης στην Πάτρα. Ειδικότερα, ο ανήλικος κινούνταν με αυτοκίνητο στην συμβολή των οδών Ηλίου και Ιεροσολύμων όταν προσέκρουσε σε μοτοσικλέτα αστυνομικών που τον αναζητούσαν.
    Στη συνέχεια επιτέθηκε στους αστυνομικούς με γροθιές και κλωτσιές ενώ τράπηκε σε φυγή πεζός. Οι αστυνομικοί των καταδίωξαν και μετά από λίγο κατάφεραν να τον πιάσουν, να τον ακινητοποιήσουν και να τον συλλάβουν.
    Από την μέχρι τώρα αστυνομική έρευνα έχει προκύψει η συμμετοχή του 17χρονου σε δύο ληστείες και δώδεκα κλοπές πεζών. Επίσης έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία εις βάρος του για παλαιότερες υποθέσεις που αφορούσαν έξι ληστείες και ενενήντα κλοπές σε σπίτια, καταστήματα και αυτοκίνητα.
    Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, ενώ οι έρευνες για εμπλοκή του σε παρόμοια αδικήματα συνεχίζονται. Την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών.


    gkourou.com

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ