• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

    Ακατάλληλα τρόφιμα στα ράφια της Lidl η Μήπως το LIDL, με φτηνότερα προϊόντα, "χάλασε την πιάτσα" δίνοντας διέξοδο στον καταναλωτή;?

    Ο καταναλωτής καλείται να γυρίσει την πλάτη σε super market, που εκβιάζουν τον παραγωγό να πουλήσει κάτω από το κόστος, ενώ στο ράφι η τιμή είναι δεόντως προσαυξημένη... Ο καταναλωτής καλείται να τιμωρήσει το "καρτέλ" των super market, που "συνεννοημένα ανεβάζουν τιμές" στα


    προϊόντα τους.
    Ο καταναλωτής καλείται να τιμωρήσει το super market, που θα έχει άλλη τιμή στο ράφι και άλλη στο ταμείο. Ο καταναλωτής έχει πολύ μεγάλη δύναμη... Σε αντίθεση προς τα κράτη-κυβερνήσεις που δεν μπαίνουν κάν στον κόπο να ανακοινώσουν τα μέλη των ΚΑΡΤΕΛ. Ο καταναλωτής καλείται και πάλι να τιμωρήσει το "κακό" LIDL Αντίθετα... Ας υποθέσουμε ότι τα πράγματα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ έτσι όπως γράφονται... Εγώ, ο

    αναρχο-φρικο-αυτόνομος καταναλωτής έχω -υποψιασμένος πλέον- τις εξής απορίες:
    1) Μήπως το LIDL, με ανώνυμα -πλην όμως αποτελεσματικά- προϊόντα, ΕΝΟΧΛΗΣΕ κάποια άλλα ΚΑΡΤΕΛ;

     2) Μήπως το LIDL, με φτηνότερα προϊόντα, "χάλασε την πιάτσα" δίνοντας διέξοδο στον καταναλωτή;
     3) Μήπως πρόκειται για "χτυπήματα κάτω από τη μέση" από άλλη γνωστή αλυσίδα (βλέπε PLUS),
    οι οποίοι βλέπουν ότι "χάνουν" το παιχνίδι; Παιδιά, πάει αρκετός καιρός, όπου πλέον ακόμα και τα "ντοκουμέντα-εικόνες" τίθενται υπό αμφισβήτηση. Θυμηθήτε την περίπτωση "Πόλεμος του Κόλπου 1" με το θαλασσοπούλι λουσμένο στο πετρέλαιο του

    "κακού Σαντάμ"! (Υπενθυμίζω ότι επρόκειτο για εικόνα από θαλάσσιο δυστύχημα-ναυάγιο στον Βόρειο Παγωμένο Ωκεανό). Προσωπικά, αν δεν υπάρξουν επίσημες καταγγελίες, (που ακόμα και τότε θα κρατήσω κάποια "πισινή")

    δεν πιστεύω τίποτα! Κάποτε, θα πρέπει να κάνουν κάτι και οι Κυβερνήσεις, που ψηφίζουμε! Διαχειρίζονται το Δημόσιο Χρήμα, ώστε να μπορούν να αντιδράσουν δυναμικά σε τέτοιες καταστάσεις. Διαφορετικά, μήπως θα έπρεπε, ως όργανο της Τάξης, εγώ ο ισχυρός καταναλωτής να οπλοφορώ; Μήπως θα έπρεπε να πάρω τον Νόμο στα χέρια μου; ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ!!!!! Εδώ ακριβώς είναι που ταιριάζει η φράση: "Τα του Καίσαρος τω Καίσαρι!" Οι "Καίσαρές" μας είναι εκλεγμένοι από εμάς για να κάνουν κάποιες δουλίτσες... ...Αν δεν μπορούν;! Κανένα πρόβλημα... ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ! ...Αν δεν μπορούν ούτε οι επόμενοι, και πάλι ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ... ΟΙ ΜΕΘΕΠΟΜΕΝΟΙ! Κάποιος, στο τέλος, θα μπορέσει να βάλει μια τάξη... Νόμιμα, οργανωμένα, συγκροτημένα!!!! Όσο για μας, τους ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΥΣ καταναλωτές... Ας αυξήσουμε πολύ περισσότερο την καχυποψία μας προς κάθε κατεύθυνση! Ας ελέγξουμε το θυμικό μας, που πληγώνεται με τις εικόνες των καταδυναστευόμενων ανειδίκευτων εργατών, κι ας φανταστούμε τον δικό μας χώρο, να γίνεται στόχος με παρόμοιο τρόπο, από κάποιον κακόβουλο. Όπως λέγαμε και παλιότερα "Αν σε βάλει ο ΤΑΔΕ στο στόμα του, άντε να αποδείξεις ότι ΔΕΝ είσαι ελέφαντας!" όταν γνωστά Ελληνικά  super market έχουν τιμές πολύ πάνω ,,,όταν έχουν απολήσει ταμίες κ έχουν μια μονό από την στιγμή που έχουν κέρδος 300% .
    και της δίνουν ψυχούλα κ κάθεται 4-5 ώρες παραπάνω . ας μου πει κάποιος γιατί δεν βγαίνει βρώμα για άλλα super market ??
    κτλ κτλ άλλα στην Ελλαδα η εκμετάλλευση  πάει κ έρχεται έχω πάει σε αρκετά  κ βλέπω τι γίνεται ..

     XMM ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ! Ε ΚΑΙ??? ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ??? ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ! ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΠΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ !!ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ Χ.Α ΜΟΝΟ! ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ LIDL ? ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΗΡΘΑΝ ? ΕΣΥ ΠΑΣ ΜΟΝΟ ΣΟΥ ΣΕ ΞΕΝΟ ΣΠΙΤΙ? ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΧΑΖΑ ΤΟΤΕ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΤΕ ΟΤΙ ΞΕΝΟ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΒΛΕΠΕ Η ΜΑΥΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ. ΠΟΙΟΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ; ΘΑ ΨΩΝΙΖΩ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΟΤΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΝΤΟΜΑΤΑ ΠΧ 0.10 ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ 10 ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ 1.80 !!!

    Η ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΟΙΤΑΕΙ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ ? ΕΜ ΤΟ ΑΛΛΟ ??? ΡΕ ΧΑΙΒΑΝΙΑ ΤΑ ΚΑΦΕ (ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ) ΤΑ FASTFOOD ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ??
    ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ!!! ΠΑΛΙΟΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ Χ,Α !!!
     ΠΗΓΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ !!! ΓΕΜΑΤΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ 2 ΤΑΜΙΕΣ ΜΟΝΟ!!!
    ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 1.50 ΤΑΡΙΦΑ! ΡΕ ΠΑΠΑΡΙΔΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΚΛΈΒΕΤΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΩΣΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΓΥΦΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΞΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΡΑΒΑΣ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΟΥ Η ΓΥΦΤΑΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΟΥΣΤ ΓΥΦΤΑΡΙΑ !! ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΤΟΥ ΚΛΕΦΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΟΜΩΣΚοινοποιήστε το και σταματήστε να είστε κορόιδα στα πάντα σε αυτή την χωρά ΜΑΓΚΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΤΡΟΦΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΚΤΛ ΚΑΙ ΕΔΩ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΉ ΝΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ?? ΑΣΕ ΤΗΝ ΜΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΆΛΛΕΥΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ, ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΚΛΕΦΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ , ΠΑΡΤΑΚΙΔΕΣ ΚΤΛ ΤΙ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΝ ΕΣΥ ΨΙΦΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΕΙ! ΠΑΝΤΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ , ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΣ ΜΑΓΚΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΩ ΚΑΤΩ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΕΔΩ ? ΑΣΕ ΜΩΡΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΗΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΦΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ Γ@@@ ΟΙ ΑΛΛΟΙ , 

    mhnpetaslefta

    thesecretrealtruth

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ