• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

    Όλα τα σημερινά αποτελέσματα της Σούπερ Λίνκ

    Έκανε... πάρτι ο Ολυμπιακός, 4-0 τον ΠΑΟΚ
    Με τον Κάμπελ να «χορεύει» την άμυνα του ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός έκανε επίδειξη δύναμης την Κυριακή στο «Καραϊσκάκη» κόντρα στους Θεσσαλονικείς, μετατρέποντας το ντέρμπι κορυφής της Super League σε ένα μεγαλοπρεπές «ερυθρόλευκο πάρτι».


    Ο επιθετικός από την Κόστα Ρίκα με ασίστ στα πρώτα δύο τέρματα των Πειραιωτών (36’ Μήτρογλου, 60’ Σαβιόλα) κι ένα γκολ (82’), όντας πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο, έβαλε φαρδιά πλατιά την «υπογραφή» του την επιβλητική νίκη με 4-0 επί του «δικεφάλου» του Βορρά, με την οποία η ομάδα του Μίτσελ ξέφυγε με έξι βαθμούς στη βαθμολογία.

    Το 3-0 είχε διαμορφώσει με κεφαλιά στο 72’ ο Φουστέρ, ο οποίος είχε και δοκάρι στο 83ο λεπτό.

    Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 4-0

    Γκολ: 36' Μήτρογλου, 60' Σαβιόλα, 72' Φουστέρ, 82' Κάμπελ

    Οι φάσεις των γκολ: 

    1-0: Ο πιο κινητικός παίκτης του Ολυμπιακού στο αποψινό ματς, ο Κάμπελ με σέντρα από τα δεξιά βρήκε τον Μήτρογλου, ο οποίος είχε… ξεγλιστρήσει από την άμυνα του ΠΑΟΚ και με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0 για την ομάδα του Πειραιά.

    2-0: Μετά τη δεύτερη ασίστ του Κάμπελ στο σημερινό παιχνίδι και την 7η στο φετινό πρωτάθλημα, ο Σαβιόλα  με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή διπλασίασε τα τέρματα των Πειραιωτών.

    3-0: Μετά από κόρνερ του Χολέμπας ο Φουστέρ με κεφαλιά στην «καρδιά» της άμυνας του ΠΑΟΚ νικάει τον Χακόμπο και έδωσε... αέρα τριών τερμάτων στους νταμπλούχους Ελλάδας.

    4-0: Ο Κάμπελ «χορεύει» την άμυνα του ΠΑΟΚ και με τον Χακόμπο εξουδετερωμένο, αν και πεσμένος στο χορτάρι, με προβολή κάνει το 4-0 για τους Πειραιώτες.

    Κίτρινες: 23' Λάζαρ (ΠΑΟΚ), 68' Αθανασιάδης (ΠΑΟΚ)

    Κόκκινες:

    Δοκάρια:  83' Φουστέρ (Ολυμπιακός)

    Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Χολέμπας, Μανωλάς, Σιόβας, Σάμαρης, Μανιάτης, Κάμπελ, Φουστέρ, Σαβιόλα (64' Τσόρι), Μήτρογλου

    ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Χακόμπο, Σκόνδρας, Λίνο, Κατσικάς, Κατσουράνης, Λάζαρ (70' Νίνης), Τζιόλης, Στοχ (46' Oλίσε), Λούκας, Σαλπιγγίδης (63' Βούκιτς), Αθανασιάδης.

    Διαιτητής: Παππάς (Αθήνας)


    Με ανατροπή ο Εργοτέλης, 3-1 τον Πανθρακικό
    Στις νίκες επέστρεψε ο Εργοτέλης στο ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, καταφέρνοντας να κάμψει την Κυριακή στο Παγκρήτιο την αντίσταση του Πανθρακικού με 3-1 σκορ, για την 11η αγωνιστική της Super League.

    Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με γκολ του Τζάνη στο 11ο λεπτό, ωστόσο στη συνέχεια έμειναν με 10 παίκτες, λόγω της αποβολής του Έμποου με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 28ο λεπτό.

    Εκμεταλλευόμενη λοιπόν με τον καλύτερο τρόπο την αριθμητική της υπεροχή η ομάδα του Πετράκη ισοφάρισε στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου με τον Βερπακόφσκις, ενώ με τα τέρματα των Ρομάνο (58’) και Τζάνη (90’) πήρε το «τρίποντο».

    TA ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
    Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε το ματς για τους Θρακιώτες, καθώς ευτύχησαν να πάρουν το προβάδισμα με τη συμπλήρωση 11 λεπτών στο παιχνίδι.

    Σκόρερ για την ομάδα του Μάντζιου ήταν ο Τζάνης, ο οποίος συνεργάστηκε άψογα με τον Κάσες και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αθανασίου.

    Η συνέχεια ωστόσο δεν ήταν ανάλογη για τους φιλοξενούμενους, καθώς στο 28' έμειναν με παίκτη λιγότερο, μετά την αποβολή με απευθείας την κόκκινη κάρτα του Εμπόου για μαρκάρισμα στον Βερπακόφσκις από τον διαιτητή Δελφάκη.

    Οι γηπεδούχοι εκμεταλλευόμενοι το αριθμητικό τους πλεονέκτημα άρχισαν να εντείνουν την πίεσή τους και η κυριαρχία τους μετουσιώθηκε σε γκολ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους. 

    Πιο συγκεκριμένα ο Βερπακόφσκις πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή και με δυνατό σουτ «έγραψε» το 1-1, το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. 

    Πέντε λεπτά μετά από την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Πανθρακικός είχε δοκάρι με τον Ιγκόρ, ωστόσο στο 60’ η ομάδα του Πετράκη έφρασε στην ολική ανατροπή. 

    Ο Ρέντζας σέντραρε από τα δεξιά και ο Ντιέγκο Ρομάνο, ο οποίος είχε περάσει νωρίτερα στον αγωνιστικό χώρο νίκησε τους πάντες στον αέρα και με κεφαλιά έκανε το 2-1 για τον Εργοτέλη.

    Το τελικό 3-1 «έγραψε» στο 90’ ο Δημήτρης Διαμαντάκος στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, σφραγίζοντας τη νίκη της ομάδας του. 

    Εργοτέλης (Πετράκης): Αθανασίου, Ρέντζας, Σαρρής, Γιοβάνοβιτς, Κοιλιάρας, Καρντόσο (Αναστασάκος 46'), Βερπακόφσκις (Χαντί 79'), Πελέ, Μπαντιμπανγκά, Μπουχαλάκης (Ρομάνο 57'), Διαμαντάκος.

    Πανθρακικός (Μάντζιος): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Ντιόγκο, Λαδάκης (Ζεκίνια 65'), Κάσες, Έμποου, Μπαϊκαρά (Κατσικοκέρης 82'), Χρήστου, Ρομέου, Τζάνης (Σκλιοπίδης 46'), Ιγκόρ.

    Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

    Παναιτωλικός για Ευρώπη, 2-1 τον Λεβαδειακό
    Ακάθεκτος προχωράει στο πρωτάθλημα της Super League ο Παναιτωλικός, που πλέον φιγουράρει στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

    Η ομάδα του Μάκη Χάβου επιβλήθηκε την Κυριακή με 2-1 σκορ του Λεβαδειακού στο Αγρίνιο, για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος και παρέμεινε για όγδοη αγωνιστική αήττητη, σημειώνοντας παράλληλα την Πέμπτη εντός έδρας νίκη της.

    Μεγάλος πρωταγωνιστής των γηπεδούχων ήταν ο Μπικέ, ο οποίος πέτυχε και τα δύο τέρματα των «καναρινιών» εις βάρος των Βοιωτών, που είχαν μειώσει προσωρινά με τον Μουλόπουλο.

    ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΤΣ

    Ο Παναιτωλικός επέβαλε από το πρώτο λεπτό τον ρυθμό του, έχασε δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τους Γκάλο (απευθείας φάουλ στο 2΄) και Μπόγιοβιτς (13΄ κεφαλιά άουτ), καταφέρνοντας να πάρει το προβάδισμα στο 17ο λεπτό με την προβολή του Μπικέ από το κόρνερ του Θεοδωρίδη (1-0).

    Στο 43΄ οι Βοιωτοί στην πρώτη τους επιθετική προσπάθεια στο ματς έφτασαν στην ισοφάριση με τη σέντρα σουτ του Μουλόπουλου, που δεν υπολόγισε καλά ο γκολκίπερ των γηπεδούχων, με αποτέλεσμα η μπάλα να καταλήξει στα δίχτυα του.

    Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Χάβου μπήκε αποφασισμένη να επανακτήσει το προβάδισμα, καταφέρνοντας να κάνει το 2-1 στο 50ο λεπτό.

    Σκόρερ για τα «καναρίνια» και πάλι ο Μπικέ, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τη λάθος έξοδο του Πριζόφσκι και με κεφαλιά ανάγκασε τον πορτιέρο των Βοιωτών να μαζέψει για δεύτερη φορά την μπάλα από το βάθος της εστίας του.

    Τα πράγματα απλοποιήθηκαν στη συνέχεια για την ομάδα του Χάβου (αποβλήθηκε από τον πάγκο στο 54ο λεπτο για διαμαρτυρία) στο 58ο λεπτό, καθώς απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα, μετά την αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Κονέ, ο οποίος άφησε τους «πράσινους» με 10 παίκτες.

    Στο 70΄ ο Πριζόφσκι έκανε μεγάλη επέμβαση σε κεφαλιά του Μπόγιοβιτς και διατήρησε την ομάδα του «ζωντανή» στο παιχνίδι, ωστόσο στα λεπτά που απέμεναν δεν άλλαξε κάτι κι έτσι το «τρίποντο» κατέληξε στα χέρια των γηπεδούχων.

    Κίτρινες: 51' Κονέ, 82' Μουλόπουλος

    Κόκκινες: 56' Κονέ

    Παναιτωλικός (Χάβος): Μπρακάλι, Μελισσάς (46' Γκολιάς), Μπικέ, Κούσας, Γκάλο, Γοδόι, Ζούνιορ, Θεοδωρίδης (83' Παπουτσογιαννόπουλος), Μπακάκης, Καμαρά (68' Μπελόν), Μπόγιοβιτς

    Λεβαδειακός (Καραγεωργίου): Πρζιρόφσκι, Μουλόπουλος, Γεωργίου, Μάγκας (59' Πετράτσι), Λυκογιάννης, Σκέμπης, Ιωαννίδης, Μάρτινς, Κονέ, Μάντζιος (76' Μάντζιος), Κάντζι.


    Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

    Επιβλητική νίκη για την Καλλονή στη Βέροια
    Καλλονή όνομα και πράγμα ήταν η ομάδα του Γιάννη Μαντζουράκη στο εκτός έδρας παιχνίδι της με τη Βέροια, για την 11η αγωνιστική της Super League.

    Ο σύλλογος της Μυτιλήνης συνέτριψε με 3-0 σκορ την πρωτεύουσα της Ημαθίας και με τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που παραμένουν καθηλωμένοι στην τελευταία θέση.

    ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
    Η ομάδα του Μαντζουράκη μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό, σημειώνοντας γκολ από τα... αποδυτήρια.

    Πιο συγκεκριμένα στο 6ο λεπτό ο Γιονάν με κοντινό πλασέ, μετά από σέντρα του Μανούσου άνοιξε το σκορ για την Καλλονή, η οποία ευτύχησε να διπλασιάσει τα τέρματά της στο 27΄ με σκόρερ αυτήν τη φορά τον Ποντάνι.

    Οι γηπεδούχοι επηρεάστηκαν αρκετά από τα δύο γκολ που δέχτηκαν και δεν μπόρεσαν να φανούν απειλητικοί για την εστία του Χονγκ, με εξαίρεση μια κεφαλιά του Ζεζίνιο στο 18΄ μετά από τη σέντρα του Μπαργκάν, που ωστόσο δεν βρήκε στόχο.

    Στην επανάληψη η «βασίλισσα» του Βορρά ανέβασε στροφές κι έχασε δύο καλές ευκαιρίες (65΄, 67΄) να σκοράρει, με τον Αποστολόπουλο στην πρώτη φάση να αποτυγχάνει να πιάσει το σουτ όπως θα ήθελε από καλή θέση και τον Τραπ δύο λεπτά αργότερα να μην μπορεί να βρει την μπάλα από πολύ κοντά.

    Κι αφού η ομάδα του Γαϊτάνου δεν κατάφερε να μειώσει εν τέλει δέχτηκε και τρίτο γκολ , με αποτέλεσμα η σεμνή τελετή να λάβει τέλος στη Βέροια.

    Σκόρερ για την Καλλονή ήταν ο Λεοζίνιο, ο οποίος στο 79ο λεπτό με ένα εξαιρετικό πλασέ πάνω στην κίνηση έγραψε το τελικό 3-0, βρίσκοντας… δίχτυα για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική.

    Κίτρινες: Αναστασιάδης 32', Μανούσο 53', Φαρία 60', Γεωργιάδης 61', Λόπεθ 69', Ζεζίνιο 75'

    Βέροια (Γαϊτάνος): Λόπεθ, Γεωργιάδης, Ορέστες, Σισοκό (Τραπ 46'), Αμαραντίδης (Μάνος 65'), Όστοιτς (Αποστολόπουλος 34'), Σιόντης, Καλτσάς, Ζεζίνιο, Μπαργκάν,Μπεν

    ΑΕΛ Καλλονής (Μαντζουράκης): Χογκ,Χωριανόπουλος, Λεάντρο, Αναστασιάδης, Ποντάνι, Μαρσέλο, Φαρία, Γκαρσία (Γάλας 77'), Λεοζίνιο, Μανούσος (Κριπιντίρης 87'), Περόνε (Σιλιγαρδάκης 24')


    Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

    Σημαντική νίκη για τον Πανιώνιο, 2-1 τον Ατρόμητο
    Ο Πανιώνιος αναδείχθηκε νικητής στο αθηναϊκό ντέρμπι κόντρα στον Ατρόμητο, που διεξήχθη την Κυριακή στη Νέα Σμύρνη.

    Η ομάδα του Παντελή επιβλήθηκε με 2-1 σκορ των Περιστεριωτών για την 11η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας και επέστρεψε στις επιτυχίες μετά την ήττα από την Καλλονή.

    Ο «ιστορικός», που με αυτό το «τρίποντο» έφτασε τους 15 βαθμούς, πήρε… αέρα δύο τερμάτων στο ματς με το γκολ του Γιάννου στο 5΄ και το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Αραβίδη στο 38ο λεπτό.

    Το μόνο που κατάφερε στη συνέχεια η ομάδα του Παράσχου -η οποία παρέμεινε στους 18 βαθμούς, μετά την ήττα της στη Νέα Σμύρνη- ήταν να μειώσει στο 70΄ με γκολ του Δημούτσου.

    Ο Ατρόμητος βρέθηκε με το… καλησπέρα πίσω στο σκορ, καθώς ο τερματοφύλακάς του, Μιχάλης Σηφάκης έκανε ένα τραγικό λάθος στο 6’ λεπτό , με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να πάρουν το προβάδισμα.

    Πιο συγκεκριμένα ο διεθνής γκολκίπερ έχασε από κακό κοντρόλ την μπάλα και ο Γιάννου έγινε αποδέκτης αυτής και προ κενής εστίας έκανε το 1-0.

    Στη συνέχεια η ομάδα του Παράσχου προσπάθησε να αντιδράσει, ωστόσο οι γηπεδούχοι παρά την πίεση των Περιστεριωτών κατάφεραν να κρατήσουν το μηδέν στα μετόπισθεν, φτάνοντας μάλιστα στην επίτευξη ενός ακόμη τέρματος με πέναλτι του Αραβίδη στο 38' μετά από χέρι του Φυτανίδη εντός της περιοχής.

    Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος προσπάθησε να μπει εκ νέου στο ματς, έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων και τις ευκαιρίες, ωστόσο έπρεπε να περιμένει μέχρι το 70ο λεπτό για να μειώσει.

    Σκόρερ του «αστεριού» ήταν ο Δημούτσος, ο οποίος με μονοκόμματο σουτ από το ύψος της περιοχής μείωσε σε 2-1, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο ματς.

    Στα λεπτά που απέμεναν μέχρι τη λήξη οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση, την οποία «άγγιξαν» στο 78ο λεπτό, όταν ο Παπαδόπουλος μπροστά σε κενή εστία δεν κατάφερε να βρει δίχτυα. 

    Τα λεπτά κύλησαν και οι γηπεδούχοι διατήρησαν το προβάδισμα μέχρι τέλους, φτάνοντας σε μια πολύ σημαντική νίκη που τους έδωσε βαθιά βαθμολογική ανάσα.

    Πανιώνιος (Νίκος Παντελής): Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Λαμπρόπουλος, Αυλωνίτης, Κούρος, Κουλουχέρης, Μητρόπουλος, Κολοβός (86΄ Παντίδος), Μενδρινός (79΄ Καμπάνταης), Γιάννου, Αραβίδης (72΄ Καλτσάς). 

    Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Σηφάκης, Φυτανίδης (57΄ Πίτου Γκαρσία), Ταυλαρίδης (83΄ Καραμάνος), Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Ούμπιντες, Καραγκούνης (39΄ λ.τ. Μπρίτο), Ναπολεόνι, Παπαδόπουλος. 

    Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης


    Από zougla.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ