• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

    Πηγαίνουν για μπάνιο και φεύγουν χωρίς πετσέτες και σαγιονάρες - Απίστευτες κλοπές σε παραλίες της Κρήτης

    Του Γιώργου Παπαδάκη 

    Κλέφτες με αγάπη στις πετσέτες και τις σαγιονάρες των λουόμενων φαίνεται πως δρουν τον τελευταίο καιρό σε παραλία της Αμμουδάρας, αφού σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων που την επισκέπτονται προκειμένου να απολαύσουν το μπάνιο τους, οι....

    ελαφροχέρειδες βρίσκουν την ευκαιρία και αρπάζουν τις πετσέτες και τις σαγιονάρες των λουόμενων όταν αυτοί βρίσκονται μέσα στην θάλασσα.
    Η εικόνα που αντικρίζουν όταν βγαίνουν στην παραλία για να στεγνώσουν, δεν έχει καμία σχέση με αυτή που αντίκριζαν πριν μπουν αφού τα συγκεκριμένα προσωπικά είδη έχουν κάνει φτερά. Το φαινόμενο αυτό, σύμφωνα πάντα με τις μαρτυρίες των λουόμενων της παραλίας, άρχισε να παρατηρείται λίγο αφότου άρχισε η τουριστική σεζόν, με τους εν λόγω κυρίους να έχουν ιδιαίτερη αδυναμία στις σαγιονάρες και τις πετσέτες, καθώς όπως φαίνεται δεν τους ενδιαφέρει να αρπάξουν οτιδήποτε άλλο τα προσωπικά αντικείμενα.
    Παρά το γεγονός ότι η παραλία αποτελεί πόλο έλξης για δεκάδες Ηρακλειώτες αλλά και τουρίστες σε καθημερινή βάση, αυτό φαίνεται να μην στέκεται εμπόδιο για τους περίεργους αυτούς τύπους που με την πράξη τους αναγκάζουν τα θύματα κλοπής, είτε να αγοράσουν καινούριες πετσέτες και σαγιονάρες, είτε να επιστρέψουν στο σπίτι χωρίς αυτές.
    Πιο πρόσφατο περιστατικό είναι αυτό της 29χρονης Ελένης Κ. μητέρας δύο παιδιών όπου το περασμένο Σάββατο επισκέφθηκε την εν λόγω παραλία με την οικογένεια της προκειμένου να απολαύσει το μπάνιο της. Όταν όμως επέστρεψε πίσω στην παραλία για να ξαπλώσει στην πετσέτα της, διαπίστωσε ότι η δική της αλλά και η πετσέτα των δύο παιδιών της είχαν κάνει φτερά!
    Όσο κι αν έψαξε, δεν βρήκε κανέναν που να γνωρίζει κάτι κι έτσι γύρισε στο σπίτι της χωρίς αυτές. Και μία ομάδα νεαρών όμως είδε τις πετσέτες θαλάσσης και τις σαγιονάρες να εξαφανίζονται μπροστά από τα μάτια τους.
    Σύμφωνα πάντα με τις μαρτυρίες ανθρώπων που φτάνουν στο prismanews.gr και που έχουν δει τα προσωπικά τους είδη να χάνονται μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου, αυτό το φαινόμενο δεν παρατηρείται σε συγκεκριμένο σημείο της παραλίας αλλά σε όλη τη θαλάσσια περιοχή της Αμμουδάρας ενώ υποστηρίζουν πως οι ελαφροχέρειδες δεν χτυπούν σε καθημερινή βάση έτσι ώστε να μην γίνουν αντιληπτοί.
    Δεκάδες είναι εκείνοι που έχουν δει πετσέτες και σαγιονάρες να κάνουν φτερά, ενώ όσοι έχουν δει και ακούσει γι' αυτό το περίεργο και πρωτοφανές περιστατικό, το σκέφτονται πολύ για να πάνε στη συγκεκριμένη παραλία.


    http://prismanews.gr
    http://ksipnistere.blogspot.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ