• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

    ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!!ΝΑ ΑΦΟΡΙΣΤΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΟΛΕΘΡΙΟΣ ΔΑΙΜΟΝΑΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ!!!! Το φίδι το πατάς κατακέφαλα και το λιώνεις, δεν κάνεις διαπραγμάτευση καμία μαζί του!!!

    Απόσταγμα


    Ησαΐας Κωνσταντινίδης

    Διώκτες και πολέμιους γνώρισε στη διαχρονική της πορεία η χριστιανική Εκκλησία πολλούς! Πάρα πολλούς. Όπως και αρκετούς αιρετικούς, παλαιότερα και πιο πρόσφατα. Δεν υπήρξε μόνο ένας Νέρωνας, που να κυνηγάει και να ρίχνει στα άγρια θηρία τους μάρτυρες του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού!
    Ούτε ένας μόνο Άρειος, που με τις σατανοκίνητες σκέψεις του δημιούργησε ρήγμα στην ενότητα της πίστης και παρέσυρε στην κόλαση αθώες ψυχές...


    Τέτοιους, όλων των ειδών, γνωρίσαμε και στην Ελλάδα της Ορθοδοξίας. Με την Εκκλησία να αφορίζει πολλούς από αυτούς τους εχθρούς του αληθινού Θεού και της παράδοσης του λαού μας!
    Σήμερα, σ’ αυτή τη σκοτεινή για τον ελληνισμό εποχή των Σαμαράδων και των Βουβουζέλων, φανερώθηκε από την άβυσσο της κολάσεως ένας ακόμη διώκτης της Ελλάδας και του Χριστιανισμού! Πρόκειται για τον γλοιώδη φαφλατά της ΟΝΝΕΔ, που ακούει στο όνομα Κωστής Χατζηδάκης!... Ο οποίος ανερυθρίαστα, αδιάντροπα, έχει το απύθμενο θράσος να παριστάνει τον «υπουργό» (υπ)ανάπτυξης! Προκαλώντας γύρω του απίστευτο κακό: προξενώντας στους Έλληνες Χριστιανούς τη φτώχεια, την πείνα, τον θάνατο...
    Ο ανθρωπόμορφος αυτός δαίμονας, κατόπιν διαταγών που του έδωσαν τα αντίχριστα αφεντικά του, έφτασε στο σημείο να διαπράξει ΤΗ ΜΕΓΙΣΤΗ ΥΒΡΙ κατά του αληθινού Θεού: να καταργήσει την Κυριακή ως ημέρα αργίας των Χριστιανών στην Ελλάδα!!! Βάλθηκε δηλ. αυτό το άθλιο τομάρι, που δεν δούλεψε ποτέ στη ζωή του, να ξεριζώσει τον πλέον θεμελιώδη λίθο της Χριστιανικής Εκκλησίας μας που δεν είναι παρά η αργία της Κυριακής ημέρας! Παράλληλα, με αυτό το μέτρο οδηγεί στην εξόντωση, τη φυλακή και την αυτοκτονία εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες και τις οικογένειές τους!... Η κατάρα του έθνους να τον συνοδεύει αιώνια!

    Όμως ΗΔΗ η μαχόμενη Εκκλησία αντιδρά στα άθλια αντίχριστα μέτρα και έργα του Χατζηδάκη! Για παράδειγμα ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ χαρακτήρισε δημόσια τον Χατζηδάκη ως Ηρόστρατο του ελληνικού ορθοδόξου γένους!!! [ΣΗΜ.: Ηρόστατος ήταν ο καταστροφέας ενός από τα επτά θαύματα του αρχαίου κόσμου, ο οποίος από... κόμπλεξ (!) κατέστρεψε τον ναό της Αρτέμιδος, για να τον γράψει η ιστορία έστω και μ’ αυτόν τον τρόπο!!!]. Αλλά και ο Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος σε κήρυγμά του υπενθύμισε στον λαό ότι ο ίδιος ο Πατροκοσμάς χαρακτήρισε τα χρήματα που κερδίζονται την Κυριακή ως «καταραμένα» και ανέφερε πως θα αντιδράσει ο ίδιος ο λαός! Να πάρει λοιπόν θέση η επίσημη Εκκλησία! Να αφορίσει εδώ και τώρα τον ολέθριο δαίμονα της Αποκάλυψης, Κωστή Χατζηδάκη, ο οποίος είναι απόβλητος του ελληνικού έθνους!!! Ο Χατζηδάκης είναι ΑΡΧΙΕΧΘΡΟΣ του γένους και της πίστης μας, για τα οποία έχυσαν το αίμα τους οι πρόγονοί μας, και ως τέτοιον θα τον αντιμετωπίζουμε μέχρις εσχάτων! Καμία υποχώρηση σε θέματα πατρίδας και πίστης!... Το φίδι το πατάς κατακέφαλα και το λιώνεις, δεν κάνεις διαπραγμάτευση καμία μαζί του!

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ