• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΕΝΟΣ !!!!!

    Για το τελευταίο γένος, το σιδερένιο, αυτό στο οποίο ζούμε και εμείς, δεν χρειάζεται να άποσυμβολίσουμε τίποτα. Όλοι το γνωρίζουμε πολύ καλά και όλοι αντιλαμβανόμαστε τις αδυναμίες του και τα αδιέξοδα στα οποία έχει βρεθεί. "Έχουμε απομακρυνθεί τόσο πολύ από τούς θεούς και το πνεύμα, ώστε έχουμε αντιστρέψει την πραγματικότητα.
    "Έχουμε λησμονήσει την ύπαρξη τού χρυσού γένους, και τα κατορθώματα τού ηρωικού γένους δεν μας συγκινούν πια. Προβάλλονται οι λεγόμενοι «αντιήρωες», και άνθρωποι δίχως καμμία αξία και ικανότητα καταδυναστεύουν την ανθρωπότητα. Ή προσκόλλησίς μας στην ύλη, χωρίς αυτή βέβαια να είναι ή αιτία τού κακού, είναι ό βασικός λόγος τής κακοδαιμονίας μας και των καταστροφών πού παρατηρούμε. Ή διάνοιά μας προοδεύει με ταχείς ρυθμούς και αυξάνει συνεχώς τις δυνατότητές της. Αλλά καθώς ή ψυχή μας είναι εγκλωβισμένη στους περιορισμούς τής ύλης, τα επιτεύγματα της είναι αντιπνευματικά, υλιστικά, με τάσεις μηχανοκρατικές, ορθολογιστικές, οι όποιες έχουν λησμονήσει τον άνθρωπο και δεν τον υπολογίζουν πια ως το κέντρο κάθε δράσεως.
    «Κάλι Γιουγκά» δηλαδή μαύρη, σκοτεινή εποχή ονομάζουν οι Ινδοί την εποχή αυτή, όπως μαύρος είναι και ό σίδηρος απ' τον όποιον είναι φτιαγμένοι οι άνθρωποι της. Και πράγματι όλες οι σκοτεινές δυνάμεις τις όποιες αναφέρει ό Ησίοδος στην «Θεογονία» ως τέκνα τής Νύκτας και τής "Έριδος έχουν επικρατήσει και τις συναντούμε συνεχώς μπροστά μας. Ή Έρις, ή Απάτη, ή Φιλότης, ό Μώμος, ό Λιμός, τα Άλγεα, τα Νείκεα, οι Ανδροκτασίες, οι Φόνοι, οι Μάχες, οι Ύσμίνες, οι Ψευδείς Λόγοι, ή Δυσνομία και πολλές άλλες σκοτεινές δυνάμεις, καταδυναστεύουν τούς ανθρώπους καθώς αυτοί τις εξέθρεψαν και τις επέτρεψαν να ενδυναμωθούν και να επικρατήσουν. Όμως μαζί μ' αυτές και άλλες δυνάμεις, με την ίδια καταγωγή, όπως ή Νέμεσις, ή Άτη, ό Μόρος και οι Κήρες τού θανάτου, έχουν ξεχυθεί και περιμένουν για να πάρουν το δικό τους μερίδιο, να επιβάλλουν τούς Νόμους και να προστατέψουν την τάξη και την δημιουργία.

    Αυτό όμως πού πρέπει να τονίσουμε είναι ή πρόβλεψις τού Ησιόδου για τις αβάστακτες συνθήκες πού θα επικρατήσουν και την καταστροφή τού γένους αυτού. Κάτι το οποίο προβλέπουν κάθε λίγο και λιγάκι διάφοροι «οραματιστές», «άγιοι», «προφήτες» και άλλοι επιτήδειοι, αλλά ακόμη και επιστήμες θρησκείες. Γεγονός πάντως είναι ότι όλοι έχουμε συνειδητοποιήσει την ανάγκη κάποιας ριζικής αλλαγής καθώς ό εξουσιασμός και ή νάρκωσις τού πνεύματος έχουν αποδυναμώσει τούς ανθρώπους και τούς έχουν κάνει να χάσουν την επαφή τους με τις θείες οντότητες και να ταυτιστούν με τις βαρυντικές δυνάμεις τής ύλης. Ή αναγνώρισης τής θείας Νομοτέλειας, των Συμπαντικών Νόμων, των θείων ιεραρχιών και ο απεγκλωβισμός μας από την κατάρα τής δυάδος καλό-κακό, την οποία εκμεταλλεύονται ορισμένοι επιτήδειοι, θα μάς απελευθερώσει και θα μας οδήγηση σε φωτεινά πεδία, όπου το Πνεύμα και ή Αλήθεια κυριαρχούν. Τότε το σιδήρεον γένος η όσοι από αυτό διασωθούν, θα αναγεννηθούν και θα σταματήσουν την κατάπτωση.


    http://ellania.pblogs.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ