• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

    ΠΟΛΛΑ... ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΔΕΗ! Έκοψαν το ρεύμα σε σπίτι άνεργου με επτά παιδιά για χρέος... 114 ευρώ!

    Σε παρέμβαση στη ΔΕΗ προχώρησε το Κλαδικό Συνδικάτο των Ο.Τ.Α με την παρουσία και την συμμετοχή του πρόεδρου του σωματείου των Δημοτικών Αστυνομικών, για την επανασύνδεση κομμένου ρεύματος σε σπίτι άνεργου.

    Πρόκειται για απολυμένο με επτά παιδιά, από τα προγράμματα Κοινωνικής Εργασίας (5μηνα) του Δήμου Πατρέων, με κομμένο ρεύμα 3 εβδομάδες, το συνδικάτο και οι δημοτικοί υπάλληλοι απαίτησαν την επανασύνδεση του ρεύματος. Σε ανακοίνωση του Κλαδικού Συνδικάτου, αναφέρονται τα εξής:

    «Ο αναπληρωτής διευθυντής κος Ρέππας δήλωσε αναρμόδιος, αρνήθηκε να μας ακούσει και να ασχοληθεί με το πρόβλημα, η αντιπροσωπεία των σωματείων απευθύνθηκε στον διευθυντή κο Καπερώνη.

    Οι εργαζόμενοι κατέθεσαν το ποσό των 114 ευρώ που είχαν καταφέρει να μαζέψουν από συναδέλφους του Δήμου οι οποίοι είναι στον δρόμο και αγωνίζονται ενάντια στις απολύσεις και πέτυχαν την επανασύνδεση του κομμένου ρεύματος .

    Η αντιπροσωπεία τόνισε ότι τα στοιχειώδη κοινωνικά αγαθά όπως το ρεύμα και το νερό που παραδίνονται στην ιδιωτική πρωτοβουλία και κερδοσκοπία απειλούν την ίδια μας την ζωή, θέτουν ζήτημα επιβίωσης για το λαό.

    Δείχνουν την βαρβαρότητα του καπιταλιστικού συστήματος που καταστρέφει τα πάντα για να ικανοποιήσει την ακόρεστη δίψα του για κέρδη.

    Θα μας βρίσκουν συνεχώς μπροστά τους αυτοί που ασκούν αυτή την βάρβαρη πολιτική σε βάρος των εργαζομένων και των ανέργων.

    Η μόνη λύση για τον λαό είναι η ανατροπή αυτής της πολιτικής και της εξουσίας των πλουτοκρατών, όπου ο λαός θα κατέχει τον πλούτο που ο ίδιος παράγει στο πλαίσιο της δικιά του εξουσίας.»


    http://www.briefingnews.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ