• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

    Πάτρα: Χρώσταγε μισθούς τριών χρόνων και ζήτησε από την υπάλληλο του να πουλήσει οικόπεδο

    Το μεγαλείο της λογικής του παράλογου έζησε πριν από λίγα εικοσιτετράωρα μια εργαζόμενη σε γραφείο γνωστού πολιτικού μηχανικού της Πάτρας όταν μετά από αναμονή τριών περίπου...
    χρόνων τόλμησε να ζητήσει μέρος τουλάχιστον των δεδουλευμένων της.


    Η απάντηση που έλαβε η νεαρή κοπέλα είναι για το βιβλίου Γκίνες καθώς ο κατά τ’ άλλα πλούσιος – σε ότι αφορά τον προσωπικό του κουμπαρά – αλλά τσιγκούνης για την εταιρεία του μηχανικός, της απάντησε με απόλυτη φυσικότητα ,πως εάν επείγεται και δεν μπορεί να περιμένει άλλο, να πει του πατέρα της «να πουλήσει το οικόπεδο που χει και τα χωράφια» ή ακόμα και «το αυτοκίνητο της»!!


    Η υπάλληλος στο άκουσμα της απάντησης δεν άντεξε και αποχώρησε από την δήθεν δουλειά που είχε, με την υπόθεση της οφειλής απέναντί της να παίρνει το δρόμο προς τα δικαστήρια.

    Ο τόσο «κουβαρντάς» μηχανικός επί χρόνια με άλλοθι την οικονομική κρίση, της έδινε έναντι 100 και 150€ κάθε δίμηνο, με το συνολικό ποσό των χρημάτων που της οφείλει να ανέρχονται σε δεκάδες χιλιάδες ευρώ.

    Το «ωραίο» στην υπόθεση είναι, πως ο συγκεκριμένος μηχανικός είναι γνωστός στον τεχνικό κόσμο αλλά και σε μερίδα της τοπικής κοινωνίας για την ιδέες που τον διέπουν , σε ότι αφορά την κοινωνία, την πατρίδα, την θρησκεία, την οικογένεια και προπάντων το Έθνος, αλλά κατά ένα περίεργο τρόπο σε ότι αφορά στις δικές του υποχρεώσεις, αποφεύγει την κάλυψή τους χρησιμοποιώντας κάθε τρόπο και μέσο.

    patrastimes.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ