• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

    Άδωνις Γεωργιάδης:Προκειμένου να αποπληρωθούν τα χρέη, εάν χρειαστεί θα κλείσω και νοσοκομεία

    Δραστικές αλλαγές στο χώρο της Υγείας προαναγγέλλει ο νέος υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος τονίζει ότι είναι αποφασισμένος να προχωρήσει ακόμα και σε κλείσιμο νοσοκομείων εάν αυτό κριθεί απαραίτητο.



    Σε συνέντευξή του στο «Έθνος της Κυριακής» δήλωσε ότι «μέχρι τον Σεπτέμβριο θα έχω ελέγξει τα πάντα. Νοσοκομεία, ζημίες, κόστη, χρησιμότητα, κλίνες. Εάν χρειαστεί να κλείσω νοσοκομεία, θα τα κλείσω».Χρωστάμε περίπου 1,7 δισ. θα προχωρήσω πολύ γρήγορα ακόμη και με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, προκειμένου να αποπληρωθούν τα χρέη αυτά»

    Αναφέρθηκε και στη μέθοδο του «claw back» σε ό,τι αφορά τον ΕΟΠΠΥ, τον συμψηφισμό δηλαδή μεταξύ του ΕΟΠΠΥ και των διαγνωστικών κέντρων και κλινικών και προαναγγέλλει εξονυχιστικούς ελέγχους στο πεδίο των εγκρίσεων δαπανών. Μάλιστα μέσα στο επόμενο 15θήμερο θα προχωρήσει, όπως λέει, σε σαρωτικές αλλαγές στις διοικήσεις των νοσοκομείων.

    «Ο βασικός μου στόχος είναι να είμαστε πλήρως έτοιμοι σε ό,τι αφορά τα προαπαιτούμενα. Δεν πρόκειται να ξεφύγει τίποτα. Θα υλοποιηθούν όλες οι δεσμεύσεις που έχει δώσει η χώρα και δεν θα ρισκάρουμε τις επόμενες δόσεις»



    http://www.iefimerida.gr


    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ