• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

    Βρέθηκε η 13χρονη Χριστίνα – Λεπτό προς λεπτό η γιγαντιαία έρευνα της Αστυνομίας


    Αίσιο τέλος είχε το θρίλερ της αναζήτησης της 13χρονης Χριστίνας από τα Σπάτα η οποία αγνοείτο από το βράδυ της περασμένης Κυριακής.
    Λίγες ώρες μετά τον εντοπισμό των ιχνών της στην Καβάλα βρέθηκε και η ίδια σε μία παραλία της περιοχής. Ο εντοπισμός έγινε κατά την διάρκεια μίας περιπόλου της Αστυνομίας στα Λουτρά Ελευθερών, μια παραλιακή κωμόπολη με ιαματικά λουτρά που απέχει 33 χιλιόμετρα από το Παλιό Τσιφλίκι όπου κατοικεί ο 23χρονος Αλβανός που την είχε παρασύρει.
    Ο αλβανικής καταγωγής 23χρονος άνδρας διατηρούσε επαφή μαζί της μέσω του Facebook και η επικοινωνία τους ήταν καθημερινή. Κατά τις έρευνες μετά την εξαφάνισή της έγινε γνωστή η «σχέση» που διατηρούσαν και όλα τα φώτα της έρευνας έπεσαν πάνω στον Marjon Ajazi.
    Σύμφωνα με την Αστυνομία το βέβαιο είναι ότι το πρωί της Δευτέρας η ανήλικη βρισκόταν μαζί του σε αγροτική περιοχή στην ενδοχώρα των Λουτρών και είχαν περάσει τη νύχτα σε μια αγροικία. Σε αυτό το σημείο εντοπίστηκε και το στίγμα του κινητού της μετά από κλήση που έκανε σε στενή της φίλη προκειμένου να την καθησυχάσει πως είναι καλά και ασφαλής.
    Η Αστυνομία τότε κατέληξε στο συμπέρασμα πως θα αναζητούσαν καταφύγιο στο βουνό καθώς η αγροικία βρισκόταν στους πρόποδες του Παγγαίου. Έτσι κατά την επιχείρηση, έκλεισαν κάθε δίοδο προς το βουνό και τις πλαγιές χρησιμοποιώντας και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά. Στην έρευνα συμμετείχε και ελικόπτερο που σάρωνε με θερμική κάμερα την πυκνή βλάστη προσπαθώντας να εντοπίσει τις κινήσεις τους.
    Και ενώ η έρευνα ήταν στο αποκορύφωμά της τελικά το κορίτσι βρέθηκε να περπατά μόνο λίγο πριν τα μεσάνυχτα. Κάπως έτσι πήρε τέλος το θρίλερ για γερά νεύρα που εξελισσόταν από τις 8.45 το βράδυ της 26ης Μαΐου για τη γιαγιά και τον παππού της 13χρονη μαθήτρια της Α’ Γυμνασίου. Πέρα από κάποιες γρατζουνιές στα πόδια που μαρτυρούσαν ότι είχε περάσει από το Παγγαίο, η μικρή Χριστίνα ήταν καλά στην υγεία της και μόνο προληπτικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Καβάλας για να υποβληθεί σε εξετάσεις.
    Ο νεαρός που κατηγορείται για την αρπαγή της δεν έχει εντοπιστεί προς το παρόν ενώ η μικρή Χριστίνα κρατά το στόμα της κλειστό αρνούμενη να δώσει οποιαδήποτε πληροφορία.
    Ένα από τα σενάρια λέει πως η 13χρονη δεν άντεξε όταν είδε την γιαγιά της στην τηλεόραση με λυγμούς να παρακαλά να βρεθεί η εγγονή της, ή φοβήθηκε για τον Αλβανό «σύντροφό» της βλέποντας την τεράστια κινητοποίηση της Αστυνομίας.
    Ο Μαριόν Αγιάζι αντιμετωπίζει τώρα κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για αρπαγή ανήλικης. Οι έρευνες συνεχίζονται και αναζητούνται φίλων και συγγενών του νεαρού rapper, όπου μπορεί να έχει βρει καταφύγιο.



    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ