• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τρίτη 23 Απριλίου 2013

    Δ. Κολλάτος «Θα έχει ενδιαφέρον να γκρεμίσουμε τη γερμανική πρεσβεία!»

    Για τη νέα του περιπέτεια μίλησε ο σκηνοθέτης Δημήτρης Κολλάτος στην εκπομπή «Κίτρινος Τύπος» με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο το βράδυ της Δευτέρας. Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή, 21 Απριλίου, ο σκηνοθέτης σε λιγότερο ένα μήνα από την πρώτη του σύλληψη πέρασε εκ νέου από αυτόφωρο και κρατήθηκε στο Α.Τ. Συντάγματος.


    Ειδικότερα, στα τέλη Μαρτίου, άνδρες της αστυνομίας είχαν έξω από το σπίτι του και είχαν απαιτήσει να κατεβάσει σημαία που απεικόνιζε τον Παρθενώνα κάτω από μια γερμανική μπότα. Την Κυριακή, 21 Απριλίου, είχε ο γνωστός σκηνοθέτης ανάρτησε δύο πανό σε μπαλκόνια του σπιτιού του επί της οδού Λουκιανού και τα περιπολικά έσπευσαν στην περιοχή του Κολωνακίου. Στο πρώτο αναγραφόταν το μήνυμα: «27 Απριλίου 1941. Οι Γερμανοί μπήκαν στην Αθήνα. Αντισταθήκαμε», ενώ στο δεύτερο: «Απρίλιος 2013. Οι Γερμανοί είναι στην Αθήνα. Κοιμόμαστε». Αποτέλεσμα ήταν ο κ. Κολλάτος να συλληφθεί με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

    Οι επίμαχες αφίσες:



    Το βράδυ της Δευτέρας, ο σκηνοθέτης μίλησε στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο για την περιπέτειά του. Μάλιστα, όταν ο δημοσιογράφος είπε: «Το σπίτι του Κολλάτου είναι απέναντι από τη γερμανική πρεσβεία. Δύο λύσεις υπάρχουν: Ή να φύγει ο Κολλάτος και να πάει να μείνει κάπου αλλού ή να γκρεμιστεί η γερμανική πρεσβεία», ο σκηνοθέτης επεσήμανε: «Μάλιστα μου είπαν “απέναντι από το γερμανική πρεσβεία;” και είπα εσείς ήρθατε απέναντί μου, εγώ είμαι από το ’35» και πρόσθεσε: «Μάλιστα μου έχουν πει ότι οι Γερμανοί έχουν παραβιάσει τον Αρχιτεκτονικό Κώδικα. Θα το κοιτάξω. Θα έχει πολύ ενδιαφέρον να γκρεμίσουμε τη γερμανική πρεσβεία!!!»,είπε..
    rafailhellas.com 





    http://www.rafailhellas.com

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ