• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

    Τα ανδρείκελα του ΟΛΕΘΡΟΥ…

    Η ιστορία παίζει παράξενα παιχνίδια. Ένα σύνθημα της μαύρης προπαγάνδας, «οι κομμουνιστές θα μας πάρουν τα σπίτια», παίρνει στις μέρες μας σάρκα και οστά από την ανάποδη, δηλαδή από τις ιστορικές δυνάμεις εκείνες που το κατασκεύασαν: Τη δεξιά!!! 

    Η δεξιά, λοιπόν,
    που στήριξε όλη την ψυχροπολεμική της προπαγάνδα πάνω στο «δαίμονα» του κομμουνισμού και υστερικά παραληρούσε ότι οι κομμουνιστές θα μας πάρουν τα σπίτια, έρχεται σήμερα, αυτό το φαιό προπαγανδιστικό της τέχνασμα, να το κάνει πραγματικότητα, αλλά από την ανάποδη: Η δεξιά και όλες οι δυνάμεις των δωσίλογων ανδρείκελων μας παίρνουν (κυριολεκτικά) τα σπίτια… 

    Η πραγματικότητα, αργά ή γρήγορα, εκδικείται κάθε κακουργηματική μεταμφίεση των ληστών και δημίων…
     

    Βεβαίως η αντικομουνιστική σχιζοφρένεια κάποιων είναι τέτοια που και το προτεκτοράτο-Ελλάδας, προτεκτοράτο της ευρω-χούντας και των διεθνών τοκογλύφων, με το δωσίλογο πολιτικό τους προσωπικό (δεξιά και άλλες ποικιλίες) τα βλέπουν σαν σοβιετία!!! 

    Είμαστε σοβιετία επειδή η ΝΕΤ είχε ιστορικό αφιέρωμα στη μάχη του Σταλιγκράντ!!! 

    Διαβάστε την αστειότητα εδώ: 
    http://taxalia.blogspot.com/2013/02/blog-post_353.html 

    Μακάριοι οι τυφλοί και οι ηλίθιοι… 


    Εκτός και αν τα ανδρείκελα των χρηματιστών και των τοκογλύφων που μας παίρνουν την Ελλάδα και τα σπίτια μας είναι κομμουνιστές… 

    Διαβάστε ένα σχετικό ρεπορτάζ από το ΠΡΙΝ:
     
    http://prin.gr/?p=705
     

     

    Η ΝΔ …παίρνει τα σπίτια μας! 
     

    Φόρους κατά …465% (!!!) υψηλότερους από το 2010 επέβαλε η κυβέρνηση Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη το 2012 στα ακίνητα, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων όχι μόνο στα λαϊκά στρώματα, αλλά ακόμη και στο συντηρητικό στρώμα των ιδιοκτητών, με το οποίο ανέκαθεν διατηρούσε προνομιακές σχέσεις η Δεξιά. 
    Για φέτος έχει προγραμματίσει νέα αύξηση της φορολόγησης των ακινήτων, αλλά και αντισυνταγματική μονιμοποίηση του υποτιθέμενου «έκτακτου» τέλους του χαρατσιού που εισπράττει μέσω ΔΕΗ. Θα το πετύχει με το «κόλπο» εισαγωγής ενός νέου φόρου, του ενιαίου φόρου ακινήτων, ο οποίος θα ενσωματώνει όλα τα χαράτσια κι ακόμη περισσότερα. Με την ευκαιρία, ρίχνουν δραματικά το αφορολόγητο όριο στα ακίνητα. 

    Από 200.000 ευρώ αντικειμενική αξία που ήταν μέχρι τώρα και μόνο τα μεγαλύτερης αξίας ακίνητα πλήρωναν φόρο, τώρα θα πληρώνουν φόρο ακινήτων όλα όσα αξίζουν πάνω από …50.000 ευρώ! Δεν θα τους γλιτώσει δηλαδή ούτε ένα χαμόσπιτο στη Φυλή! 

    Για να σιγουρέψουν μάλιστα ότι δεν θα υπάρξει κανένα διαμέρισμα, όσο μικρό ή παλιό κι αν είναι, που δεν θα πληρώνει φόρο, θα αλλάξουν και τις αντικειμενικές αξίες. Καλά καταλάβατε! Θα τις μειώουν στο …Ψυχικό, στην Εκάλη, στη Βουλιαγμένη, στη Γλυφάδα, στη Βούλα κ.λπ. για να ανασάνουν οι εύποροι και θα τις αυξήσουν θεαματικά στο …Πέραμα, στη Δραπετσώνα, στα Λιόσια, στους Αγίους Αναργύρους, στο Περιστέρι, στη Νέα Ιωνία κ.λπ. για να χτυπήσουν επιτέλους ανελέητα τη σκανδαλώδη φοροδιαφυγή των λαϊκών στρωμάτων! 

    Από του χρόνου μάλιστα θα φορολογήσουν και όλα τα χωράφια, καλλιεργούμενα ή μη, επιδιώκοντας να μην ανοίξουν φέτος το μέτωπο με τους αγρότες.




    http://resaltomag.blogspot.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ