• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

    Ανατριχίλα από την ομολογία του δολοφόνου της Άρτας – Τον ξεκοκκάλισα και τον έβρασα


    Σοκ στο Πανελλήνιο προκάλεσε η είδηση της στυγερής δολοφονίας ενός 48χρονου άνδρα από έναν 36χρονο ο οποίος αφού τον σκότωσε, τον τεμάχισε, τον έβρασε και τον πέταξε στο ποτάμι!
    Ο 36χρονος άνδρας (του οποίου η φωτογραφία δημοσιεύεται σε ημερήσια εφημερίδα) αφότου συνελήφθη περιέγραψε ψύχραιμος και ατάραχος όλες τις λεπτομέρειες στους αστυνομικού. Όπως ανάφερε ο κατηγορούμενος, δολοφόνησε τον άτυχο άνδρα επειδή πίστευε ότι του είχε κλέψει ηρωίνη και χρήματα από το πατρικό του σπίτι όπου τον φιλοξενούσε επί 20 ημέρες στις αρχές του νέου χρόνου.
    Η τραγική ειρωνεία της υπόθεσης, είναι πως ενώ ο 48χρονος άντρας ήταν νεκρός, η κόρη του, που δεν φανταζόταν μία τέτοια εξέλιξη, ανέβαινε τα σκαλιά της εκκλησίας ντυμένη νύφη.
    Το χρονικό του αποτρόπαιου εγκλήματος
    Οι δύο άνδρες τσακώθηκαν καθώς ο δράστης νόμιζε πως το θύμα του είχε κλέψει ποσότητες ηρωίνης αλλά και χρήματα. Κατά τον καυγά τελικά ήρθαν στα χέρια και ο 36χρονος πυροβόλησε επανειλημμένα το θύμα στο πόδι, και στο μάτι με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει.
    Στην συνέχεια σύμφωνα με την ομολογία του με μπαλτά και βαριοπούλα πολτοποίησε το πτώμα, το τεμάχισε, το έβρασε και πέταξε τα κομμάτια σε βόθρο και στον Άραχθο ποταμό. Τα ρούχα του θύματος τα έκαψε προκειμένου να σβήσει όσα ίχνη υπήρχαν.
    Όπως είπε στους αστυνομικούς ο δολοφόνος, φρόντισε να σκουπίσει τα ίχνη αίματος στην περιοχή και απομακρύνθηκε για να αποφύγει τη σύλληψη. Επιπλέον έκαψε τόσο τα δικά του ρούχα.
    Η αστυνομία διενεργεί έρευνα για τον εντοπισμό του τεμαχισμένου πτώματος στον Άραχθο ποταμό.






    http://www.koolnews.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ