• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

    Φωτογράφος ήθελε να βγάλει την ομίχλη και τράβηξε ζευγάρι να αυτοκτονεί!


    Ένας φωτογράφος εφημερίδας, στην προσπάθειά του να τραβήξει την πολύ πυκνή ομίχλη που περιέβαλε μία γέφυρα, απαθανάτισε τη στιγμή που ένα ζευγάρι έβαζε τέλος στη ζωή του, πηδώντας στο κενό!
    Ο φωτογράφος στεκόταν σε μία πλατφόρμα και ετοιμαζόταν να φωτογραφήσει την ομίχλη που είχε πέσει γύρω από τη γέφυρα που στέκεται πάνω από τον ποταμό Wuhan Yangtze, στην πόλη Wuhan της Κίνας. Όπως δήλωσε: “Η ομίχλη ήταν τόσο πυκνή και η γέφυρα τόσο μεγάλη που φαινόταν σαν η γέφυρα να στεκόταν στο κενό και να οδηγούσε στο πουθενά”.
    Στη συνέχεια, ο σοκαρισμένος φωτογράφος επισήμανε πως: “Για να είμαι ειλικρινής, δεν είχα αντιληφθεί καν τον πρώτο άνθρωπο να πέφτει, επειδή είχα συγκεντρωθεί στις ρυθμίσεις της κάμεράς μου. Τράβηξα την φωτογραφία και, μέχρι να δω το ολοκληρωμένο έργο, δεν είχα καταλάβει πως είχα φωτογραφήσει την αυτοκτονία ενός ανθρώπου!”.
    “Μόνο όταν τράβηξα την φωτογραφία και εμφανίστηκε το αποτέλεσμα, είδα τί είχα φωτογραφήσει, και άκουσα μία γυναίκα να φωνάζει πως κάποιος πήδηξε από τη γέφυρα. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, μία γυναίκα σκαρφάλωσε στην άκρη της γέφυρας και πήδηξε στο νερό” ανέφερε.
    “Είχα παραλύσει εντελώς. Δεν ήξερα τί έπρεπε να κάνω. Είχα μείνει απλά με το δάχτυλο κολλημένο στην κάμερα και, τη στιγμή που έπεφτε η γυναίκα, πάτησα ασυναίσθητα το κουμπί άλλες δύο φορές, καταλήγοντας να φωτογραφίσω και την αυτοκτονία της γυναίκας” τόνισε.
    Η αστυνομία αναγνώρισε τον άντρα από μερικά προσωπικά του αντικείμενα, τα οποία είχε αφήσει στη γέφυρα πριν δώσει τέλος στη ζωή του, αναφέροντας πως πρόκειται για τον 20χρονο Λιου Χαν, και πιστεύουν πως η νεαρή γυναίκα, που δεν έχει αναγνωριστεί ακόμα, ήταν η ερωμένη του. Οι αιτίες που οδήγησαν το νεαρό ζευγάρι στην απόφαση αυτή δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές.



    http://www.koolnews.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ