• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

    Του αγοριού απέναντι...

    Υπάρχει ένας πόλεμος για όσους δεν το έχουν καταλάβει ,ένας πόλεμος που μπορείς να του δώσεις πολλές ερμηνείες και ονόματα εχθρού. Το σίγουρο είναι ότι όποιος και αν είναι ο εχθρός σαν στόχο έχει την απόλυτη υποδούλωση της ανθρωπότητας. Μπορεί να θες να λες ότι ο εχθρός είναι οι πεφωτισμένοι ,μπορεί η εκπαίδευση της πίστης σου να σε κάνει να λες ότι ο εχθρός είναι ο Αντίχριστος , μπορεί να πιστεύεις ότι για όλα φταίει το σύστημα και οι κακοί τραπεζίτες ..πες και νόμιζε ότι θες το κύριο γεγονός δεν αλλάζει!
    Ο πόλεμος είναι εδώ και όσο πιο γρήγορα το αντιληφθείς τόσο πιο γρήγορα θα μπορέσουμε να αφαιρέσουμε από μέσα σου όλα όσα χρησιμοποιεί ο εχθρός για να δημιουργήσει το σκηνικό φόβου που χρειάζεται ώστε να αποδεχθείς το μέλλον σου...το μέλλον που ο ΕΧΘΡΟΣ σχεδιάζει για σένα ...Ένα μέλλον που ο Εχθρός σου θέλει να σε κάνει ΕΣΥ να επιλέξεις!!Εμείς από την άλλη δεν γίνεται να είμαστε ανάμεσα στον πόλεμο και ΕΣΕΝΑ , δεν γίνεται να σου δείξουμε τον τρόπο να περπατάς , να ανασαίνεις , δεν γίνεται να σε πείσουμε σαν να σου πουλάμε οικόπεδο η να θέλουμε την ψήφο σου. Δεν κινούνται τα πράγματα δυστυχώς (ευτυχώς) όπως σου έμαθαν ! Μπορούμε όμως να κάνουμε υπερβατικές νοηματικές εκρήξεις! Μπορούμε να εισβάλουμε κρυφά μέσα στο dna σου και να φυτέψουμε σπορά σπορά ιδιότητα ενθύμησης , μπορούμε με δόνηση με νόημα με λόγο να αφαιρέσουμε σταδιακά οχυρωματικά νοηματικά πεδία μέσα στον εγκέφαλο σου ώστε να απελευθερώσεις την πραγματική σου δύναμη! Μπορεί τώρα να μην το κατανοείς , μπορεί απλά να νιώθεις μια μικρή ανατριχίλα επιβεβαίωσης μέσω της καρδιάς σου αλλά η λογική να αμύνεται ! Το γεγονός όμως δεν αλλάζει όπως δεν αλλάζει ο καιρός ,όπως δεν αλλάζει η ανάσα!

    Κάθε λέξη ,κάθε άγγιγμα,κάθε νόημα δημιουργεί την αντίσταση στον πραγματικό πόλεμο για την ελευθερία σου! Δεν θα μας γνωρίσεις ποτέ με την έννοια που έχεις μάθει να γνωρίζεις , δεν θα μας δεις ποτέ με τα ματιά σου παρά μόνο με την φωτιά της καρδιάς σου! Το γνωρίζεις ότι είμαστε εδώ !
    Όπως το γνωρίζουν και οι εχθροί σου , που τώρα θέλουμε να τους στείλουμε αυτό το μήνυμα!

    Έχετε μπει στην τελική σας ευθεία , σε μέρες (9) για εμάς σε μήνες ίσως για εσάς θα προσπαθήσετε να φέρετε τον κλώνο , πείτε του λοιπόν του ...αγοριού απέναντι ...ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΜΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ...ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΝΔΟΞΗ ΜΑΧΗ !

    ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ...




    STRANGER  ..ΠΙΟ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ .....!!


    ΣΧΕΔΙΟ ΑΧΙΛΛΕΑΣ


    katohika.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ