• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

    Παναθηναϊκή...τραγωδία – “Κόλλησε” και στην Κρήτη ο ΠΑΟ

    Οι “πράσινοι” προηγήθηκαν δύο φορές αλλά ο ΟΦΗ είχε τις απαντήσεις και κατάφερε να πάρει τον βαθμό ισοφαρίζοντας με τον Παπάζογλου (72΄) για το τελικό 2-2. 9 βαθμούς μετά από 8 αγωνιστικές για την ομάδα του Φερέιρα που βρίσκεται στην 11η θέση. Φερέιρα: "Δεν έχουμε πολύ έμπειρους παίκτες".

    Η κατηφόρα στον φετινό Παναθηναϊκό δεν έχει σταματημό. Οι “πράσινοι” διέψευσαν για ακόμα μία φορά τις προσδοκίες του κόσμου τους και άφησαν άλλους δύο βαθμούς στην Κρήτη.

    Τι κι αν προηγήθηκαν στην πρώτη τους επίσκεψη στα αντίπαλα καρέ; Τι κι αν απάντησαν άμεσα στο γκολ του Κουτσιανικούλη; Ο φετινός Παναθηναϊκός απογοήτευσε για ακόμα μία φορά με την εμφάνιση του (κυρίως) στο δεύτερο ημίχρονο και έμεινε στο 2-2 με τον ΟΦΗ.

    Το ματς ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για την ομάδα του Φερέιρα, καθώς στο 8΄ο εξαιρετικός (στο ντεμπούτο του) Χουχουμής έκανε την σέντρα και ο Τοτσέ με προβολή άνοιξε το σκορ. Ο ΟΦΗ κατάφερε να επιστρέψει με τον Κουτσιανικούλη να εκμεταλλεύεται την ασυνεννοησία στην άμυνα του Παναθηναϊκού και να ισοφαρίζει με κεφαλιά (!) στο 27΄.

    Οι “πράσινοι” απάντησαν άμεσα καθώς δύο λεπτά αργότερα το σουτ του Μαυρία κόντραρε, άλλαξε πορεία και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Γουναρίδη.

    Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι οπισθοχώρησαν και το πλήρωσαν. Ο ΟΦΗ προειδοποίησε με τον Κουτσιανικούλη στο 64΄, όμως ο Παναθηναϊκός απάντησε στις ευκαιρίες με τον Σισοκό στο 69΄.

    Τρία λεπτά αργότερα μετά την σέντρα του Ζαχαράκη ο Παπάζογλου νίκησε στον αέρα την άμυνα του τριφυλλιού και με εξαιρετική κεφαλιά έγραψε το τελικό 2-2. Μάλιστα, οι Κρητικοί έχασαν ευκαιρίες να πάρουν και το προβάδισμα με τους Βερόν και Κουρδάκη λίγο αργότερα.

    Η ευκαιρία του ματς, ωστόσο χάθηκε από τους “πράσινους” όταν στο 77΄ο Βιτόλο αφού πέρασε και τον Γουναρίδη επέλεξε να πασάρει στον Μαρίνο ο οποίος κόπηκε από τον Μονιάκη πριν προλάβει να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.

    ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Γουναρίδης, Ιωαννίδης (46’ Βιτώρος), Ζαχαράκης, Σόουζα, Μονιάκης, Βερόν, Λαμπρόπουλος (85’ Μπανούσης), Κουρδάκης, Κουτσιανικούλης, Σίσιτς, Παπάζογλου (82’ Περογαμβράκης)

    ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Καρνέζης, Χουχούμης, Πίντο (67’ λ.τ. Λαγός), Βελάσκες, Σεϊταρίδης, Βιτόλο, Μαρίνος, Σισοκό, Ζέκα (78’ Χριστοδουλόπουλος), Μαυρίας (61’ Κουίνσι), Τοτσέ







    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ