• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

    Ετοιμη η ΓΕΝΟΠ για 48ωρες από την Κυριακή

    Ο Νίκος Φωτόπουλος καλεί τους συλλόγους-μέλη της ΓΕΝΟΠ να προετοιμαστούν για τη «μάχη ενάντια στα αντεργατικά μέτρα»
    Παιχνίδια… με το ρεύμα και τα όρια αντοχής της κοινωνίας ετοιμάζεται να ξεκινήσει ο συνδικαλιστής της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ Νίκος Φωτόπουλος.
    Με ανοικτή επιστολή προς τα προεδρεία των συλλόγων-μελών της ΓΕΝΟΠ τους καλεί να προετοιμαστούν για τη «μάχη ενάντια στα αντεργατικά μέτρα».
    Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ομοσπονδία αναμένεται από το βράδυ της ερχόμενης Κυριακής 4 Νοεμβρίου -εφόσον η κυβέρνηση καταθέσει στις 5 Νοεμβρίου στη Βουλή το νομοσχέδιο με τα μέτρα- να ξεκινήσει 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες με σοβαρές επιπτώσεις στην ηλεκτροδότηση της χώρας. Σημειώνεται ότι πριν από περίπου έναν μήνα το διοικητικό συμβούλιο της ΓΕΝΟΠ είχε πάρει τη σχετική απόφαση.
    Ο κ. Φωτόπουλος για ακόμη μία φορά εξαπολύει επίθεση στη ΓΣΕΕ για τη συνδικαλιστική της στάση απέναντι στα προωθούμενα μέτρα της κυβέρνησης. Οπως αναφέρει στην επιστολή του: «Για ακόμη μία φορά καλούμε την ηγεσία της ΓΣΕΕ να επανεξετάσει τη στρατηγική και την τακτική της σε σχέση με το πώς πρέπει να δίνεται και να οργανώνεται ο αγώνας. Με 24ωρες ντουφεκιές τα μέτρα δεν παίρνονται πίσω. Με 24ωρες ντουφεκιές και αυτά τα μέτρα θα περάσουν».
    Ο πλειοψηφήσας σύμβουλος του νέου διοικητικού συμβουλίου της ΓΕΝΟΠ (σ.σ.: εξελέγη πρώτος σε ψήφους, αλλά το ΔΣ δεν έχει ακόμη συγκροτηθεί σε σώμα) επαναφέρει ουσιαστικά τις θέσεις του για επαναλαμβανόμενες απεργίες, καταλήψεις κ.λπ. από όλους τους συνδικαλιστικούς φορείς της χώρας υπό την καθοδήγηση της ΓΣΕΕ.
    Πάντως, ο κ. Φωτόπουλος ξεκαθαρίζει ότι η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ θα προχωρήσει σε απεργίες ανεξάρτητα από τη στάση της ΓΣΕΕ.




    ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΛΩΝΑΣ
    Πηγή: ΕΘΝΟΣ


    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ