• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

    ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ: Τι απομένει με μείον 6,5% και "κόψιμο" οδοιπορικών στους στρατιωτικούς.ΠΙΝΑΚΕΣ


    Μολύβι και χαρτί” εξακολουθούν να κρατούν μαζί με τ΄ όπλο οι στρατιωτικοί για να υπολογίζουν πόσα χάνουν από τις περικοπές. Και μέχρι να βγάλουν αποτέλεσμα, έρχεται και νέα περικοπή και πάλι αρχίζουν οι υπολογισμοί.

    Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας έκανε πολύ καλή δουλειά υπολογίζοντας τι απομένει στις τσέπες των στρατιωτικών μετά από την περικοπή του 6,5% που ουσιαστικά έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση συν την απώλεια των οδοιπορικών για την οποία έγραψε το Onalert και επικαλείται στους υπολογισμούς της η Ε.Σ.ΠΕ.Θ.

    Ιδού λοιπόν η μελέτη:


    “Mετά απο μια μελετη που έγινε απο μελη της Ε.Σ.ΠΕ.Θ. θα δείξουμε σε πινακα το συνολικο ποσο που θα αφαιρεθει απο το ετησιο εισοδημα των στελεχων-μελων μας απο την πιθανολουγουμενη μειωση κατα 6,5% και την περικοπη των δώρων, αλλα και τον επιμερισμο αυτης της ετησιας μειωσης σε 12 μηνη βαση.Αν ισχυει αυτο το άρθρο για τα οδοιπορικά http://www.onalert.gr/stories/odoiporika-stratiotikoi-elegtiko τότε θα υπαρχει και προσθετη μειωση απο πιθανη περικοπή των οδοιπορικων έξοδων”

    ΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ -ΤΑ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ "ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΕΑ" ΟΧΙ ΤΑ "ΠΛΗΡΩΤΕΑ"



























    onalert.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ