• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

    Ο 34ος πρόεδρος των ΗΠΑ Eisenhower, είχε 3 μυστικές συναντήσεις με εξωγήινους

    Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Dwight D. Eisenhower είχε 3 μυστικές συναντήσεις με όντα από άλλο πλανήτη, ισχυρίζεται ένας πρώην σύμβουλος της Αμερικανικής κυβέρνησης. 
    Τις συναντήσεις αυτές τις είχε σε μια μυστική αεροπορική βάση στο Νέο Μεξικό το 1954, σύμφωνα με τον λέκτορα και συγγραφέα, κ.Timothy Good. Ο Eisenhower και άλλα στελέχη του FBI, λέγεται ότι οργάνωσαν τη συνάντηση αυτή με τα εξωγήινα πλάσματα, στέλνοντας "τηλεπαθητικά μηνύματα". 
    Τελικά οι δύο πλευρές συναντήθηκαν 3 φορές στην πολεμική αεροπορική βάση του Holloman και υπήρξαν πολλοί μάρτυρες. 
    Οι λάτρεις των θεωριών συνωμοσίας, κυκλοφόρησαν

    φήμες τους τελευταίους μήνες ότι έγινε τελικά αυτή η συνάντηση με τους εξωγήινους. Αλλά οι ισχυρισμοί του κ.Good, πρώην συμβούλου του Αμερικανικού κογκρέσου και του πενταγώνου, είναι οι πρώτοι που γίνονται δημόσια από έναν σεβαστό ακαδημαϊκό. 
    Μιλώντας στην εκπομπή του Frank Skinner στο BBC2, είπε ότι οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο είχαν παρόμοιες συναντήσεις με εξωγήινους για πολλές δεκαετίες. 
    “Οι εξωγήινοι είχαν πολλές επίσημες και ανεπίσημες επαφές με χιλιάδες ανθρώπους σε όλον τον κόσμο, καθ' όλη την ιστορία της ανθρωπότητας”, πρόσθεσε. 
    Ερωτώμενος γιατί οι εξωγήινοι δεν πάνε σε κάποιον "σημαντικό", όπως ο Barack Obama, είπε: “Λοιπόν, σίγουρα μπορώ να σας πω ότι το 1954, ο πρόεδρος Eisenhower είχε τρεις επαφές, συναντήσεις με εξωγήινους, που έλαβαν μέρος σε συγκεκριμένες πολεμικές αεροπορικές βάσεις, συμπεριλαμβανομένης και της βάσης του Holloman, στο Νέο Μεξικό”. 
    Πρόσθεσε ότι υπήρχαν και "πολλοί αυτόπτες μάρτυρες”. 
    Ο Eisenhower, που υπήρξε πρόεδρος των ΗΠΑ από το 1953 έως το 1961, είναι γνωστό πως πίστευε πολύ πως υπάρχει ζωή σε άλλους πλανήτες και προωθούσε πολύ το διαστημικό πρόγραμμα των ΗΠΑ.. 
    Η συνάντηση του με τους εξωγήινους, λέγεται ότι έλαβε μέρος κρυφά, ενώ είχε πει σε όλα τα κυβερνητικά του στελέχη πως θα βρίσκεται σε διακοπές στο Palm Springs της California, το Φεβρουάριο του 1954. 
    Η αρχική συμφωνία για τη συνάντηση ήταν πως θα γινόταν με εξωγήινους που θα είχαν "Σκανδιναβική" εμφάνιση, αλλά τελικά η συμφωνία "έκλεισε" για να γίνει με τους "Γκρίζους". 
    Ο κ.Good πρόσθεσε: “Γνωρίζουμε πως περίπου το 90% των εμφανίσεων UFO μπορεί να εξηγηθεί με συμβατικές ερμηνείες. Παρόλα αυτά, μπορώ να πω πως εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έχουν πραγματικά δει αληθινά UFO”. 
    Σύμφωνα με απόρρητα έγγραφα που αποχαρακτηρίστηκαν από το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ το 2010, ο Winston Churchill φέρεται να έχει διατάξει να μείνει κρυφή τουλάχιστον μια εμφάνιση UFO. 
    Το UFO εμφανίστηκε πάνω από την Ανατολική ακτή της Αγγλίας από ένα αναγνωριστικό αεροσκάφος της RAF, καθώς επέστρεφε από μια αποστολή στη Γαλλία ή τη Γερμανία, κατά τη λήξη του πολέμου. 
    Λέγεται πως ο Churchill ρώτησε τον Eisenhower για το πως να χειριστεί το συμβάν και να το κρατήσει κρυφό. 

    Από το to-parakseno
    kalyterotera.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ