• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

    Λέει «αντίο» στην Ευρώπη η ΑΕΚ

    Η ΑΕΚ δεν πρόλαβε την διορία που της είχε δώσει η UEFA για την τακτοποίηση των ληξιπρόθεσμων χρεών της και έτσι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, η «Ένωση» θα τιμωρηθεί με ένα χρόνο αποκλεισμού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Όπως αναφέρει η εφημερίδα Goal, η ΑΕΚ περιμένει....




    στις αρχές της επόμενης εβδομάδας να άρει η UEFA την αναστολή που είχε θέσει και να επιβάλει ποινή αποκλεισμού ενός έτους ενώ το μόνο που κατάφερε η ΠΑΕ χθες (30/03) ήταν να πάρει αριθμό πρωτοκόλλου για έγγραφο το οποίο απευθύνεται σε αρμόδια ΔΟΥ, και στο οποίο ζητείται άρση της δέσμευσης των λογαριασμών της εταιρείας.

    Ο νομικός εκπρόσωπος της ΑΕΚ, Χάρης Οικονομόπουλος, προσπάθησε να πείσει τον υποψήφιο επενδυτή να προχωρήσει σε εκταμίευση, κάτι το οποίο δεν συνέβη, και πλέον είναι σαφές πως η ΑΕΚ έχει μόνο κάποιες λιγοστές ελπίδες για το… θαύμα!

    Ο πρόεδρος των «κιτρινόμαυρων», Ανδρέας Δημητρέλος, θα προσπαθήσει ακόμη και σήμερα (31/03) να καταθέσει χρήματα σε λογαριασμούς, ενώ θα πρέπει να θεωρείται απίθανο να γίνουν νέοι διακανονισμοί με πρώην παίκτες και προπονητές που τους οφείλονται λεφτά.

    Επίσης απίθανο είναι να φτάσουν στην UEFA και αποδείξεις με ημερομηνία Μαρτίου και πλέον η αποβολή από τα ευρωπαϊκά κύπελλα είναι πιο ορατή από ποτέ…

    trelokouneli.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ