• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

    Σαχτάρ - ΑΠΟΕΛ 1-1, Ζενίτ - Πόρτο 3-1



    Το ΑΠΟΕΛ πήρε ισοπαλία με 1-1 από την Σαχτάρ στο Ντόνετσκ και έμεινε μόνο στην κορυφή, ενώ Ζενίτ νίκησε με 3-1 την Πόρτο στην Αγία Πετρούπολη (videos)

    Το ΑΠΟΕΛ προηγήθηκε με τον Τρίτσκοβσκι μέσα στο Ντόνετσκ, αλλά τελικά αρκέστηκε με τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) κόντρα στην Σαχτάρ.

    Η Πόρτο προηγήθηκε στην Αγία Πετρούπολη, αλλά η Ζενίτ επικράτησε τελικά με 3-1, έχοντας πρωταγωνιστή τον Ρομάν Σιροκόβ με δύο γκολ.
    Οι "δράκοι" προηγήθηκαν με γκολ οφ-σάιντ του Χάμες Ροντρίγκες, αλλά έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Φουσίλε πριν το τέλος του ημιχρόνου και δεν κατάφεραν να αποφύγουν την ήττα.

    Σαχτάρ - ΑΠΟΕΛ 1-1

    Σκόρερς: 64' Ζάντσον / 61' Τρίτσκοβσκι
    Γήπεδο: "Ντόνμπας Αρένα", Ντόνετσκ
    Διαιτητής: Ρόμπερτ Σέργκενχοφερ (Αυστρία)

    Στο 60' ο Τσιζόβ έχασε καταπληκτική ευκαιρία σε κενό τέρμα και αυτήν η Σαχτάρ είχε 19 σουτ με το ΑΠΟΕΛ να έχει μόλις 2.

    Ένα λεπτό όμως αργότερα ο Τρίτσκοβσκι άνοιξε το σκορ για τους Κύπριους, με τον Σκοπιανό να αλλάζει καταπληκτικά την μπάλα με τον Χαραλαμπίδη, να μπαίνει στην περιοχή και με δεξί πλασέ να κάνει το 0-1.

    Η απάντηση όμως των Ουκρανών ήταν άμεση, καθώς στο 64' ο Ζάντσον ισοφάρισε με σουτ μέσα από την περιοχή μετά από φάση διαρκείας.

    ΣΑΧΤΑΡ: Ρίμπκα, Σρνα, Κούτσερ, Τσιζόβ, Ρατ, Χούμπσμαν, Ουΐλιαν, Άλεξ Τεϊσέιρα (65' Ντόουγκλας Κόστα), Μχιταριάν, Ζάντσον (81' Εντουάρντο), Λουΐζ Αντριάνο (76' Σελέζνεβ).
    ΑΠΟΕΛ: Χιώτης, Πουρσαϊτίδης, Ολιβέιρα, Γιάχιτς (58' Μαρσίνιο), Πάουλο Ζόρζε, Νούνο Μοράις, Ουΐλιαμ Μποαβεντούρα, Μαντούκα (7' Χαραλαμπίδης), Έλιο Πίντο, Αΐλτον (77' Εστέμπαν Σολάρι), Τρίτσκοβσκι.

    Ζενίτ - Πόρτο 3-1

    Σκόρερς: 20' και 63' Σιροκόβ, 72' Ντάνι / 10' Χάμες Ροντρίγκες
    Γήπεδο: "Πετρόβσκι", Αγία Πετρούπολη
    Διαιτητής: Χάουαρντ Γουέμπ (Αγγλία)

    Στο 10' η Πόρτο άνοιξε το σκορ με τον Χάμες Ροντρίγκες να πλασάρει από κοντά σε κενό τέρμα, αλλά το γκολ δεν έπρεπε να μετρήσει, καθώς ο Κολομβιανός ήταν σε θέση οφ-σάιντ όταν του έκανε την πάσα ο Χουλκ.

    Η φάση ξεκίνησε από την καταπληκτική μπαλιά του Φερνάντο Μπελούστσι, ο οποίος βρήκε τον Χουλκ από δεξιά, ο Βραζιλιάνος μπήκε στην περιοχή και αφού ταλαιπώρησε την άμυνα έδωσε... έτοιμο γκολ στον Χάμες Ροντρίγκες.

    Η απάντηση από τους Ρώσους ήρθε στο 20' με τον Ρομάν Σιροκόβ να σκοράρει με σουτ μέσα από την περιοχή, κάνοντας το 1-1 μετά από την σέντρα του Βικτόρ Φαϊζούλιν από δεξιά και την απόκρουση του Έλτον.

    Στο 24' ο τερματοφύλακας της Ζενίτ, Ιγκόρ Μαλαφέεβ, απέκρουσε το σουτ του Άλβαρο Περέιρα και πριν καταλήξει κόρνερ η μπάλα χτύπησε και στο οριζόντιο δοκάρι.

    Στο 45'+2 η Πόρτο έμεινε με 10 παίκτες, καθώς αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Χόρχε Φουσίλε, καθώς ο Ουρουγουανός χρησιμοποίησε το χέρι για να κοντρολάρει την μπάλα.

    Το δεύτερο ημίχρονο

    Η Ζενίτ ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο με ένα σουτ στο δοκάρι από τον Κερζακόβ στο 49', ενώ ένα λεπτό αργότερα τον Ρώσο στράικερ πρόλαβε ο Έλτον σε τετ-α-τετ.

    Στο 60' ο Κερζακόβ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά το γκολ δεν μέτρησε λανθασμένα, καθώς ο βοηθός διαιτητή έκρινε πως ο σκόρερ ήταν οφ-σάιντ όταν ο Σιροκόβ έκανε την σέντρα σουτ, αλλά δεν ήταν έτσι.

    Ο Ρομάν Σιροκόβ όμως στο 63' σκόραρε και το μέτρησε κανονικά, δίνοντας με εξαιρετικό γυριστό σουτ προβάδισμα στην Ζενίτ με 2-1.

    Ο Ντάνι στο 72' με πλασέ σχεδόν πάνω στην γραμμή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Πόρτο για το 3-1, έπειτα από προσπάθεια του Κερζακόβ από δεξιά.

    ΖΕΝΙΤ: Μαλαφέεβ, Ανιουκόβ, Χουμπότσαν, Λόμπερτς, Κρίσιτο, Ντενισόβ, Ζιριανόβ (86' Χούστι), Σιροκόβ, Φαϊζούλιν, Ντάνι, Κερζακόβ (90' Μπουχαρόβ).
    ΠΟΡΤΟ: Έλτον, Φουσίλε, Ρολάντο, Οταμέντι, Άλβαρο Περέιρα, Φερνάντο, Ζοάο Μοουτίνιο, Μπελούστσι (72' Ντεφούρ), Χάμες Ροντρίγκες (46' Σόουζα), Χουλκ, Κλέμπερ (33' Σιλβέστρε Βαρέλα).


    Η βαθμολογία

    1. ΑΠΟΕΛ 4 (3-2)
    2. Ζενίτ 3 (4-3)
    3. Πόρτο 3 (3-4)
    4. Σαχτάρ 1 (2-3)

    Ζενίτ - Πόρτο 3-1 (highlights)

     

    sport24.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ