• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

    Οι πρώτες φωτογραφίες της Porsche 918 Spyder

    Μπορεί να απέχουμε περισσότερο από δύο χρόνια από την έναρξη παραγωγής της Porsche 918 Spyder, όμως το συγκεκριμένο γεγονός δεν απέτρεψε την αυτοκινητοβιομηχανία από την Στουτγάρδη να ανακοινώσει την τιμή πώλησης του νέου, υβριδικού supercar, η οποία καθορίσθηκε στις 645.000 ευρώ (χωρίς του φόρους) για την ευρωπαϊκή αγορά, σύμφωνα με το AUTO24.GR .

    Ένα χρόνο λοιπόν μετά την επίσημη πρεμιέρα της 918 Spyder, η Porsche έδωσε στην δημοσιότητα τα σκίτσα που αφορούν στο μοντέλο παραγωγής , ανακοινώνοντας παράλληλα τις τιμές πώλησης του supercar αλλά το άνοιγμα της λίστας των παραγγελιών.

    Η παραγωγή του 918 Spyder θα γίνει στο εργοστάσιο της Porsche στο Zuffenhausen στη Γερμανία. Οι πληροφορίες θέλουν η παραγωγή να ξεκινά στις 18 Σεπτεμβρίου 2013, με την παράδοση των πρώτων οχημάτων να πραγματοποιείται τον Νοέμβριο του 2013.

    Η Porsche σχεδιάζει να περιορίσει την παραγωγή του διθέσιου μοντέλου ώστε να μην υπερβαίνει τις 918 μονάδες παγκοσμίως.

    Συγκρίνοντας την 918 Spyder Concept που παρουσιάσθηκε πριν ένα χρόνο στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης με τα σκίτσα του μοντέλου παραγωγής που έδωσε στην δημοσιότητα η Porsche, οι πρώτες και σημαντικές διαφοροποιήσεις που μπορούμε να επισημάνουμε αφορούν στους πλαϊνούς καθρέφτες, (δεν υπήρχαν στο πρωτότυπο μοντέλο), καθώς και στις εξατμίσεις, (στο πρωτότυπο μοντέλο οι απολήξεις ήταν στο πλάι, στο μοντέλο παραγωγής βρίσκονται στο πίσω μέρος).

    Η ναυαρχίδα των supercar της Porsche είναι «χτισμένη» γύρω από ένα αμάξωμα από άνθρακα, ενισχυμένο με ίνες monocoque πλαστικό και διαθέτει υβριδικό σύστημα κίνησης. Το τελευταίο αποτελείται από έναν κινητήρα V8 βενζίνης με κυβισμό άνω των 4.0 λίτρων και ισχύος άνω των 500 HP και δύο ηλεκτροκινητήρες με κοινή απόδοση τουλάχιστον 218 HP.

    Ο V8 κινητήρας μεταφέρει την ισχύ του στους πίσω τροχούς μέσω ενός συστήματος μετάδοσης διπλού συμπλέκτη επτά σχέσεων.

    Η 918 Spyder μπορεί να επιταχύνει από 0 στα 100 χλμ. /ώρα σε 3,2 δευτερόλεπτα και να φτάσει τελική ταχύτητα άνω των 320 χλμ/ώρα .




    Porsche 918 Spyder 02


    Porsche 918 Spyder 03


    Porsche 918 Spyder 04


    Porsche 918 Spyder 08




    ΠΗΓΗ: http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=56849&catID=23

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ