• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

    Βίντεο από το Ιράν λέει ότι τα γεγονότα στην Μ. Ανατολή δείχνουν ότι ο Ερχομός του Μαχντί είναι κοντά


    Νέα στοιχεία που προέκυψαν δείχνουν ότι η ιρανική κυβέρνηση θεωρεί τη τρέχουσα αναταραχή στη Μέση Ανατολή ως ένδειξη ότι ο Μαχντί ο Ισλαμικός Μεσσίας - πρόκειται σύντομα να εμφανιστεί.
    Το CBN News παρουσίασε ένα βίντεο που ποτέ πριν δεν είχε παρουσιαστεί, από το ιρανικό καθεστώς που λέει ότι όλα τα 'σημεία των καιρών' παίρνουν τη θέση τους - και ότι το Ιράν σύντομα θα βοηθήσει να έρθουν οι έσχατοι καιροί.
    Αν και τα επαναστατικά κινήματα στην Μέση Ανατολή, έχουν προκαλέσει αβεβαιότητα σε όλη την περιοχή, το βίντεο δείχνει ότι το ιρανικό καθεστώς θεωρεί το χάος ως ‘θεϊκή απόδειξη’ ότι η τελική τους νίκη πλησιάζει.


    "Ο Ερχομός είναι Κοντά"
    Οι προπαγανδιστικές αυτές σκηνές φέρεται να έχουν εγκριθεί από τα υψηλότερα κλιμάκια της ιρανικής κυβέρνησης.
    Ονομάζεται «Ο Ερχομός είναι Κοντά» και περιγράφει τα τρέχοντα γεγονότα στη Μέση Ανατολή ως ένα προοίμιο για την άφιξη του μυθικού Δωδέκατου Ιμάμη Μαχντί – του Μεσσία για τον οποίον μιλάνε οι ισλαμικές Γραφές που θα οδηγήσει τις στρατιές του Ισλάμ στη νίκη εναντίον όλων των μη μουσουλμάνων τις έσχατες ημέρες (βλ.σχετικά άρθρα του ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΕΔΩ και ΕΔΩ).
    «Αυτό το βίντεο έχει παραχθεί από μια ομάδα που ονομάζεται «Οδηγοί του Ερχομού», σε συνεργασία με την Basiji - την ιρανική παραστρατιωτική δύναμη, και σε συνεργασία με το γραφείο του Ιρανού προέδρου", δήλωσε ο Reza Kahlil, πρώην μέλος του Επαναστατικών Φρουρών του Ιράν, ο οποίος έδωσε το βίντεο στο CBN News.
    Ο Kahlili, συγγραφέας του βιβλίου, «Καιρός για να Προδώσεις», (‘A Time to Betray’)εργάστηκε ως διπλός πράκτορας για τη CIA εντός του ιρανικού καθεστώτος.
    «Μόλις πριν από λίγες εβδομάδες, το γραφείο του Ahmadenijad πρόβαλε αυτή την ταινία που έγινε δεκτή με πολύ ενθουσιασμό από τους κληρικούς», είπε ο Kahlili στο CBN News. «Το κοινό που στοχεύουν είναι οι μουσουλμάνοι της Μέσης Ανατολής και όλου του κόσμου".
    Το video στο σύνολό του, μπορείτε να το δείτε στο τέλoς ή εάν επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Kahlili.
    Το βίντεο ισχυρίζεται ότι το Ιράν προορίζεται να ανέλθει ως μεγάλη δύναμη κατά τις έσχατες ημέρες για να βοηθήσει την ήττα της Αμερικής και του Ισραήλ και ότι θα βοηθήσει στην επιστροφή του Μαχντί. Και καθιστά σαφές στους Ιρανούς ότι ο καιρός πλησιάζει.
    «Η Hadith περιέγραψε με σαφήνεια τα γεγονότα και τις διάφορες μεταμορφώσεις των χωρών της Μέσης Ανατολής, αλλά και αυτού του Ιράν στον καιρό του Ερχομού", λέει ένας αφηγητής, ο οποίος πήγε συνεχίζει και λέει ότι η εισβολή της Αμερικής στο Ιράκ είχε προβλεφθεί από τις ισλαμικές γραφές - και ότι ο Mahdi σύντομα κάποια μέρα θα κυβερνάει τον κόσμο από το Ιράκ.

    Άλλα προφητικά’ Σημεία
    Οι συνεχιζόμενες αναταραχές στις άλλες χώρες της Μέσης Ανατολής όπως η Υεμένη και η Αίγυπτος - συμπεριλαμβανομένης της ανόδου της Μουσουλμανικής Αδελφότητας - επίσης αναλύονται ως προφητικές ενδείξεις ότι ο Μαχντί είναι κοντά – όπως και η τρέχουσα κακή υγεία του βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας, ενός αντιπάλου για το Ιράν.
    «Δεν είναι η παρουσία του Αμπντουλάχ, η ασθένειά του, και η αβέβαιη κατάστασή του, μεγάλη είδηση ​​για εκείνους που ανησυχούν για τον Ερχομό;" Ρωτάει ο αφηγητής.
    Ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν, Αγιατολάχ Khameini και οΧασάν Νασράλα, ηγέτης της Χεζμπολάχ, χαιρετίζονται ως κεντρικοί παράγοντες του Ερχομού, των οποίων η άνοδος που είχε προβλεφθεί στις ισλαμικές γραφές.
    Το ίδιο ισχύει και για τον Πρόεδρο του Ιράν Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ, ο οποίος όπως λέει το βίντεο, θα κατακτήσει την Ιερουσαλήμ πριν από τον Ερχομό του Mahdi.
    "Νομίζω ότι είναι μια πολύ σοβαρή εξέλιξη», λέει στο CBN News, ο ειδικός σε θέματα Μέσης Ανατολής Joel Rosenberg, συγγραφέας του «Ο Δωδέκατος Ιμάμης», επειδή μας ανοίγει ένα παράθυρο στο μυαλό της ιρανικής ηγεσίας: ότι πιστεύουν ότι η ώρα για πόλεμο με το Ισραήλ μπορεί να είναι ακόμα πιο νωρίς από ό, τι άλλοι είχαν φανταστεί".
    Ο Kahlili λέει ότι το «Ερχομός είναι Κοντά» σύντομα θα διανεμηθεί από το ιρανικό καθεστώς σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή. Εξήγησε ότι ο στόχος τους είναι να κινήσουν περαιτέρω εξεγέρσεις στις αραβικές χώρες.
    ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:



    ΠΗΓΗ: http://redskywarning.blogspot.com/2011/03/blog-post_29.html

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ