• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

    KOITA ΚΟΣΜΕ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ - ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΣΥΝΕΡΓΟΥΣ ΤΟΥΣ

    ΣΟΚ! ΚΟΣΜΙΚΟ ANAKTΟΡΟ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΟΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟΚΛΑΣΙΚΟ ΤΙΓΚΑ ΣΤΗ ΧΛΙΔΑ!!!


    Μαθαίνουμε από την σελίδα της Χρυσής Αυγής ότι το κτίριο που εγκαταστάθηκαν οι λαθρομετάναστες και οι συνεργοί τους (Οδός Πατησίων & Ηπείρου 2, Αθήνα) είναι το Μέγαρο Λιβιεράτου(ΜΕΓΑΡΟ ΥΠΑΤΙΑ) βρίσκεται σε οικόπεδο συνολικού εμβαδού 1,000 τ.μ. και αναπτύσσεται σε τέσσερα (4) επίπεδα συνολικής επιφάνειας 1,200 τ.μ. Το Μέγαρο Λιβιεράτου είναι η μοναδική γνωστή κατοικία που σχεδιάστηκε από τον αρχιτέκτονα Αλ. Νικολούδη στις αρχές του 20ου αιώνα και αποτελεί ένα από τα ελάχιστα δείγματα του Γαλλικού Νεομπαρόκ στην Αθήνα. Το ακίνητο ανακαινίσθηκε και πουλήθηκε σε ιδιώτη επενδυτή.

    Αυτός ο επενδυτής δεν είναι άλλον από το μεγάλο αφεντικό της "Κάπα ρισέρτς" που άγνωστο με τι είδους ανταλλάγματα και κάτω από ποιές συνθήκες και συμφωνίες, παραχώρησε το κτίριο για την μετεγκατάσταση των εκβιαστών του οποίου οι επάνω όροφοι είναι γεμάτοι με αντικείμενα και έπιπλα τεράστιας αξίας.

    Τίγκα στην χλίδα οι "απεργοί πείνας" και οι υπόλοιποι απλυσιά που θα σπεύσει να απολαύσει τις μεγαλοαστικές ανέσεις της βιλάρας στο κέντρο της Αθήνας, που ένας θεός ξέρει πότε θα εγκαταλείψουν, αν δηλαδή έχουν σκοπό να την εγκαταλείψουν.



    ΠΗΓΗ: http://www.stoxos.gr/2011/01/koita.html

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ