• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

    Βροχές στα δυτικά, χιόνια στα ορεινά και παγετός στα βόρεια




    Με κρύο στην ηπειρωτική Ελλάδα ξεκινά η εβδομάδα ενώ πρόσκαιρες χιονοπτώσεις αναμένονται στα ορεινά.

    Συννεφιά θα έχει η Αττική ενώ υπάρχει πιθανότητα ασθενούς βροχής. Οι άνεμοι θα πνέουν 2-4 μποφόρ και απο το απόγευμα στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασια θα κυμανθεί απο 3 έως 10 βαθμούς Κελσίου.


    Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με πιθανότητα ασθενούς βροχής στα πεδινά και πρόσκαιρης χιονόπτωσης στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 2 έως 8 βαθμούς.


    Στη δυτική και την κεντρική Μακεδονία αναμένονται νεφώσεις με ασθενείς βροχές ή χιονόνερο στα πεδινά και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές. Στις υπόλοιπες περιοχές της Μακεδονίας και στη Θράκη αναμένονται λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο -3 έως 8 βαθμούς ενώ στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη απο -7.


    Σε νησιά Ιονίου, Ηπειρο, δυτική Στερεά και δυτική Πελοπόννησοαναμένονται βροχές στα πεδινά, χιόνια στα ορεινά και τοπικές καταιγίδες στο Ιόνιο. Σχετική βελτίωση του καιρού μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν 4-6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 3 έως 14 βαθμούς..


    Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Ευβοια και ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται ασθενείς βροχές στα πεδινά και χιόνια στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν 4-5 μποφόρ ενώ το βράδυ θα ενισχυθούν στη βόρεια Πελοπόννησο. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 0 έως 10 βαθμούς.


    Για τις Κυκάδες και την Κρήτη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 406 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 6 έως 13 βαθμούς.


    Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπεται συννεφιά. Οι άννεμοι θα πνέουν 4-6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 4 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ