• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

    Η πλειοψηφία των Βρετανών πιστεύει στα φαντάσματα!

    Συντάκτης: Μαρία Γεωργιάδου


    Μία πρωτότυπη κι ενδιαφέρουσα έρευνα έκαναν επιστήμονες από τη Μεγάλη Βρετανία, με αφορμή την πρεμιέρα της καινούργιας μεταφυσικής ταινίας του Clint Eastwood, "Hereafter", που ασχολείται με τη ζωή μετά το θάνατο.
     Η έρευνα αποκαλύπτει πως τα 2/3 των Βρετανών πιστεύουν στη μετά θάνατον ζωή και στα φαντάσματα, ενώ 1 στους 5 δηλώνει ότι έχει αισθανθεί και την… παρουσία τους.
     Επικεφαλής της έρευνα είναι η Dr Penny Sartori, ειδική στη Βρετανία σε θέματα μεταθανάτιας εμπειρίας, η οποία δηλώνει: «Βλέπουμε σημαντική αύξηση στους ανθρώπους που έχουν ζήσει μεταθανάτιες εμπειρίες. Δεν αποτελεί έκπληξη ότι οι άνθρωποι έχουν γίνει πιο ανοιχτόμυαλοι από παλαιότερα και πλέον πιστεύουν ότι η ψυχή μπορεί να ζήσει χωρίς το σώμα».
     Σε αυτήν την πρωτότυπη έρευνα ρωτήθηκαν 3.000 ενήλικες από τους οποίους το 66% πιστεύει ότι υπάρχει κάποια μορφή ζωής μετά το θάνατο. Το 
    35% πιστεύει ότι υπάρχει παράδεισος, ενώ το 40% δέχεται την ύπαρξη φύλακα αγγέλου. Το 58% πιστεύει ότι οι αγαπημένοι τους άνθρωποι που έχουν πεθάνει, βρίσκονται κοντά τους σαν πνεύματα και το 22% δηλώνει πως μετά το θάνατό τους θα μετενσαρκωθούν! Επίσης 1 στους 5 Βρετανούς αποκαλύπτει πως έχει επισκεφτεί μέντιουμ!
     Αξίζει να σημειωθεί πως στα πλαίσια της έρευνας, οι Βρετανοί αποκαλύπτουν και με ποιο πνεύμα θα ήθελαν να επικοινωνήσουν.
      Δείτε τη λίστα με τη «σειρά προτίμησης»:
     1. Πριγκίπισσα Νταϊάνα (19%)
     2. Albert Einstein (10%)
     3. Marilyn Monroe (8.3%)
     4. Freddie Mercury (8 %)
     5. Adolf Hitler (7%)
     6. Michael Jackson (6.4%)
     7. Elvis (6.2%)
     8. Winston Churchill (6.1%)
     9. Gandhi (4.4%)
     10. John Lennon (4.3%)

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ