• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

    Ατρόμητος - Αστέρας Τρίπολης 0-0

    Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι, με ελάχιστες ευκαιρίες μπροστά από τις δυο εστίες, Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης έμειναν στο 0-0 στο Περιστέρι.








    Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, αφού κάθε ομάδα έχασε από μία καλή ευκαιρία για να πάρει τη νίκη, ενώ σε γενικές γραμμές οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν καλύτερα μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

    Αυτή ήταν η 6η εντός έδρας ισοπαλία για την ομάδα του Περιστερίου, που σε τρία παιχνίδια μέσα στην έδρα του κόντρα στους Αρκάδες δεν έχει καταφέρει να νικήσει και μάλιστα ούτε έχει σκοράρει.
    Από την άλλη, από τους 20 βαθμούς που έχει ο Αστέρας, αυτός ήταν ο 13ος που μάζεψε εκτός έδρας.

    Διαιτητής: Γ. Σταθόπουλος (Αχαΐας)

    Βοηθοί: Δ. Μπιτσίδης (Θράκης), Χ. Σωτηρόπουλος (Αχαΐας)

    Κίτρινες κάρτες: Δάρλας, Νεμπεγλέρας - Λαδάκης, Ουντότζι, Μπαρτολίνι

    Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Μιχαηλίδης, Νάστος, Δάρλας, Μπαζίνσκι, Νεμπεγλέρας, Ολιβέιρα, Αναστασάκος (62' Περόνε), Σφακιανάκης, Τάτος (68' Μπρίτο), Καμαρά, Σαγκανόβσκι (76' Σαρμιέντο)

    Αστέρας Τρίπολης (Παύλος Δερμιτζάκης): Ντεγκρά, Ουριμπάρι, Ορόθκο, Μπαστία, Φυτανίδης, Μπαρτολίνι, Λαδάκης, Ουντότζι (85' Άλβες), Μάρτινς (90' Ματούζιακ), Φράνκου (73' Ρούμπιλ), Καρέρα

    Ο αγώνας

    Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε πολλές ευκαιρίες να παρουσιάσει, αφού κυριάρχησαν οι δυνατές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου, ενώ όσες φορές χρειάστηκε να επέμβουν οι δύο τερματοφύλακες ήταν κυρίως σε μακρινά σουτ.

    Η πρώτη καλή προσπάθεια έγινε από τον Καρέρα, που δοκίμασε ένα μακρινό σουτ στο 9ο λεπτό, χωρίς όμως να ανησυχήσει τον Μιχαηλίδη, που είδε την μπάλα να φεύγει πολύ πάνω από την εστία του.

    Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να απειλούν την εστία των γηπεδούχων, όταν στο 23' ο Ουριμπάρι έκανε ένα πολύ καλό σουτ έξω από την περιοχή, αλλά ο Μιχαηλίδης ήταν σε ετοιμότητα και με εντυπωσιακό άλμα στη δεξιά του γωνία, κατάφερε να απομακρύνει σε κόρνερ.

    Η απάντηση από πλευράς Ατρομήτου ήρθε στο 29', με τον Σαγκανόβσκι να βρίσκει με εξαιρετική κάθετη τον Καμαρά, αλλά ο Σενεγαλέζος δεν κατάφερε να νικήσει τον Ντεγκρά, που έδιωξε σε κόρνερ.

    Δύο λεπτά αργότερα, ο Καμαρά δημιούργησε φάση για την ομάδα του Γιώργου Δώνη, βγάζοντας ωραία πάσα για τον Νάστο, που όμως έφυγε πολύ πλάγια και το σουτ του πέρασε παράλληλα με την εστία, καταλήγοντας πλάγιο άουτ.

    Η τελευταία αξιοσημείωτη φάση σημειώθηκε από τον Φράνκου, ο οποίος στο 35ο λεπτό σούταρε έξω από την περιοχή, αλλά ο Μιχαηλίδης δεν δυσκολεύτηκε να μαζέψει την μπάλα.

    Αν στο α' μέρος είχαμε μόνο πέντε φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, στο δεύτερο ημίχρονο μόνο οι Αρκάδες απείλησαν ουσιαστικά και μάλιστα μόνο τρεις φορές.

    Μέχρι το 70' το ματς ήταν "νεκρό" από φάσεις. Σε εκείνο το χρονικό σημείο, μία έμπνευση του Μάρτινς, που βρήκε με ωραία πάσα τον Λαδάκη, έδωσε τη δυνατότητα στον Έλληνα μέσο να μπει από αριστερά στην περιοχή και να πλασάρει τον Μιχαηλίδη, ο οποίος όμως κατάφερε να απομακρύνει σε κόρνερ.

    Μετά την εκτέλεσή του, η μπάλα κατέληξε στον Μπαστία, που με "κεραυνό" έξω από την περιοχή "έστειλε" την μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Μιχαηλίδη, μόλις άουτ.

    Ο Ατρόμητος πάλευε, αλλά δεν μπορούσε να φτάσει με αξιώσεις στην περιοχή του Ντεγκρά, αφού οι φιλοξενούμενοι είχαν σταθεί καλά αμυντικά.

    Αντιθέτως, αν ο Μάρτινς είχε επιλέξει να πασάρει στη φάση του 81ου λεπτού, αντί να πλασάρει πάνω στον Μιχαηλίδη, ο Αστέρας θα μπορούσε να φύγει με τη νίκη από το Περιστέρι.

    ΠΗΓΗ: 

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ